Nguripake lan Ngebor
  • Air ProNguripake lan Ngebor
  • Air ProNguripake lan Ngebor
  • Air ProNguripake lan Ngebor

Nguripake lan Ngebor

Mesin presisi presisi Tinggi Bagian Mesin Machining presisi Tinggi cnc pusat pemesinan Layanan mesin cnem baja cnc cnc mesin presisi tinggi bagean OEM khusus bagean logam ngowahi lan bagean pengeboran Pusat mesin CNC layanan penggilingan prototipe mesin kanggo aluminium sing disesuaikan karo presisi. 5. Kita wis setya ningkatake kualitas lan kualitas layanan Mesin Bagian Precision Tinggi. Tim profesional bakal ngubungi sampeyan kanthi tepat wektu sajrone 1-12 jam. Matur suwun sanget kanggo ngunjungi perusahaan kanggo kerja sama.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Nguripake lan Ngebor


1. Nguripake lan Ngebor Introduction


Mesin presisi presisi Tinggi Bagian Mesin Machining presisi Tinggi cnc pusat pemesinan Layanan mesin cnem baja cnc cnc mesin presisi tinggi bagean OEM khusus bagean logam ngowahi lan bagean pengeboran Pusat mesin CNC layanan penggilingan prototipe mesin kanggo aluminium sing disesuaikan karo presisi. 5. Kita wis setya ningkatake kualitas lan kualitas layanan Mesin Bagian Precision Tinggi. Tim profesional bakal ngubungi sampeyan kanthi tepat wektu sajrone 1-12 jam. Matur suwun sanget kanggo ngunjungi perusahaan kanggo kerja sama.


2. Nguripake lan Ngebor Parameter (Specification)


Jeneng Barang OEM bagean logam khusus ngowahi lan ngebur bagean pusat mesin CNC
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. we have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Nguripake lan Ngebor.

4. Peralatan


We have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Nguripake lan Ngebor.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5.Product Qualification of Nguripake lan Ngebor



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing Of Nguripake lan Ngebor

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C




Panas Tags: Turning And Drilling Parts, China, Customized, Made In China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.