Konektor Alat Spearfishing
  • Air ProKonektor Alat Spearfishing
  • Air ProKonektor Alat Spearfishing

Konektor Alat Spearfishing

Konektor alat Spearfishing CNC Custom Stainless steel 303/304. Muga-muga bisa dadi pemasok alat Konektor Alat Spearfishing mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Konektor Alat Spearfishing

1.Konektor Alat Spearfishing Pambuka


Konektor alat Spearfishing CNC Custom Stainless steel 303/304

Kanthi pambiyantu para profesional sing rajin, kita melu nggawe lan nyedhiyakake Flange Turning. Flensa kasebut kasedhiya kanggo klien kanthi macem-macem ukuran lan spesifikasi. Precision diuripake saka logam mentah nggunakake mesin cnc kelas dhuwur, flensa kasebut diwenehake kanggo akeh pelanggan mulai saka teknik nganti industri otomotif.

Flensa sing ditawakake dites kanthi kualitas kanthi bantuan analis sing sregep sadurunge dikirim pungkasan. Flange Turning disedhiyakake ing papan sing ditemtokake kanthi tepat wektu. Ing ngisor iki babagan Auto Flanges Fuser Rollers Parts CNC Turning.

Layanan pabrikan OEM OEM Stainless Steel 303 304 316 Lathe ngowahi Produk Mesin Cnc Precision

Aku dadi pabrikan alat mesin saka shenzhen, China.

Kita minangka pabrikan Cina sing disetujoni ISO 9001 kanthi udakara pabrik 3600㎡, sing spesialisasine produksi presisi panggilingan lan pérangan ganti luwih saka 10 taun, ngimpor meh 50 mesin CNC.

Hope can have chance to be your machined Konektor Alat Spearfishing parts supplier . Send us your drawings ,our quotation will be sent to you soon , Looking forward to hearing from you.


2.Konektor Alat Spearfishing Parameter (Specification)


Jeneng Barang Konektor alat Spearfishing CNC Custom Stainless steel 303/304
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. We have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Konektor Alat Spearfishing.

4. Peralatan


we have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Konektor Alat Spearfishing.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan.



5. Konektor Alat Spearfishing Qualification



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing of Konektor Alat Spearfishing:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Konektor Alat Spearfishing, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Produsen, Suplier, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.