Bagian Suspensi Bolt Shocker
  • Air ProBagian Suspensi Bolt Shocker
  • Air ProBagian Suspensi Bolt Shocker
  • Air ProBagian Suspensi Bolt Shocker
  • Air ProBagian Suspensi Bolt Shocker

Bagian Suspensi Bolt Shocker

Adaptor Aluminium Fork Bolt Preload Adjustable Adaptor bolt motor bagean suspensi. Kita duwe spesialisasi kanggo muter, panggilingan CNC, penggilingan 4 sumbu, bagean penggilingan 5 sumbu lan Bagian Suspensi Bolt Shock Absorber.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Bagian Suspensi Bolt Shocker


1. Bagian Suspensi Bolt ShockerPin Introduction


CNC Aluminium Adjustable Preload Fork Bolt Adjusters motor shock absorber bolt bagean suspensi.

Spesifikasi Keuntungan

1. Diproduksi saka paduan aluminium 6061 T6 kekuatan tinggi, ditempa banjur mesin CNC.

Perawatan anodizing 2, finish permukaan eksklusif, akeh warna sing bisa dipilih.

3. Hardware pengencang baja tanpa kabel

4. Pivot Mesin Precision Bore Kanggo Mesthekake Pas lan njamin gerakan sing lancar.

5. Operasi paling lancar lan kinerja paling dhuwur, menehi genggeman sing luar biasa, umur panjang.


2. Parameter Bagian Gantung Bolt Geser Shock (Spesifikasi)


Jeneng Barang CNC Aluminium Adjustable Preload Fork Bolt Adjusters motor shock absorber bolt bagean suspensi.
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Mesin presisi Winsolid Co., Ltd minangka pabrikan mesin mesin bersertifikat ISO 9001: 2015 ing Shenzhen, China kanthi pengalaman luwih saka 10 taun. Kita wis nyuplai komponen mesin CNC kanggo elektronik, medis, motor DC, suspensi otomatis, energi ijo lan pasar hidrolik wiwit taun 2006, kita duwe spesialisasi kanggo muter CNC, panggilingan CNC, panggilingan 4-poros, bagean panggilingan 5-poros lan Shock Absorber Bagean Suspensi Bolt.

4. Peralatan


Kita duwe 50 mesin total, kalebu bagean suspensi Bolt, puteran lan Shock Absorber Bolt Suspension.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5. Kualifikasi Produk Bagian Suspensi Bolt Shock Absorber



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing Bagian Suspensi Bolt Absorber Shock:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Bagian Suspensi Bolt Shock Absorber, China, Customized, Made In China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.