Suku Cadang Motor Servo
  • Air ProSuku Cadang Motor Servo
  • Air ProSuku Cadang Motor Servo
  • Air ProSuku Cadang Motor Servo

Suku Cadang Motor Servo

Bagian Poros Motor Servo minangka salah sawijining bagean penting ing motor. Iki tumindak minangka link antarane konversi energi mekanik elektro ing antarane motor lan piranti, ndhukung bagean puteran, ngirim torsi lan nemtokake posisi relatif bagean sing muter menyang stator. Ing ngisor iki babagan Servo Motor Shaft Aerospace Parts CNC Turning.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Suku Cadang Motor Servo

1.Suku Cadang Motor Servo Pambuka


Bagian Mesin Aluminium Anodisasi Presisi Tinggi 6063 Cnc Otomatis

Suku Cadang Motor Servo are one of the important parts of the motor. It acts as a link between the electro mechanical energy conversion between the motor and the device, supporting the rotating parts, transmitting torque and determining the relative position of the rotating parts to the stator. The following is about Servo Motor Shaft Aerospace Parts CNC Turning. 

Layanan pabrikan OEM OEM Stainless Steel 303 304 316 Lathe ngowahi Produk Mesin Cnc Precision

Aku dadi pabrikan alat mesin saka shenzhen, China.
kita minangka pabrikan Cina sing disetujoni ISO 9001 kanthi udakara pabrik 3600㎡, sing spesialisasine produksi presisi panggilingan lan pérangan ganti luwih saka 10 taun, ngimpor meh 50 mesin CNC.
Muga-muga bisa duwe kesempatan dadi pemasok suku cadang mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

2.Suku Cadang Motor Servo Parameter (Specification)


Jeneng Barang Bagian Mesin Aluminium Anodisasi Presisi Tinggi 6063 Cnc Otomatis
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. We have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Suku Cadang Motor Servo.

4. Peralatan


we have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Suku Cadang Motor Servo.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan.



5. Suku Cadang Motor Servo Qualification



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing of Suku Cadang Motor Servo:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Suku Cadang Motor Servo, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Produsen, Suplier, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.