Layanan Mesin Bagian Scooter CNC
  • Air ProLayanan Mesin Bagian Scooter CNC
  • Air ProLayanan Mesin Bagian Scooter CNC
  • Air ProLayanan Mesin Bagian Scooter CNC

Layanan Mesin Bagian Scooter CNC

Tim profesional bakal ngubungi sampeyan kanthi tepat wektu sajrone 1-12 jam. Kita kanthi tulus welcome sampeyan ngunjungi perusahaan kanggo kerja sama. Bagian sepeda gunung khusus lan bagean skuter layanan mesin CNC, bagean mesin mesin kanggo ngawut-awut lan bolongan anti-nyolong kanggo roda mobil, pusat mesin CNC presisi bisa mbaleni posisi ing sawetara toleransi 0,005mm

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Layanan Mesin Bagian Scooter CNC


1. Layanan Mesin Bagian Scooter CNC Introduction


Mesin presisi presisi tinggi Bagian Mesin presisi Tinggi cnc pusat pemutaran Layanan mesin mesin cns baja cnc cnc mesin presisi tinggi partEMEOEM bagean logam kustom sing ngowahi lan ngebur bagean pusat mesin CNC, layanan mesin CNC presisi tinggi aluminium penggilingan 5-poros, mesin CNC layanan panggilingan prototipe kanggo aluminium sing disesuaikan khusus. 5. Kita wis setya ningkatake kualitas lan kualitas layanan Mesin Bagian Precision Tinggi.


Tim profesional bakal ngubungi sampeyan kanthi tepat wektu sajrone 1-12 jam. Kita kanthi tulus welcome sampeyan ngunjungi perusahaan kanggo kerja sama. Bagian sepeda gunung khusus lan bagean skuter layanan mesin CNC, bagean mesin mesin kanggo ngawut-awut lan bolongan anti-nyolong kanggo roda mobil, pusat mesin CNC presisi bisa mbaleni posisi ing sawetara toleransi 0,005mm



2. Layanan Mesin Bagian Scooter CNC Parameter (Specification)


Jeneng Barang Presisi khusus cnc bagean mesin presisi tinggi cnc pusat pusingan layanan mesin china oem ss316 baja cnc bagean mesin presisi tinggi
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. we have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Layanan Mesin Bagian Scooter CNC.

4. Peralatan


We have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Layanan Mesin Bagian Scooter CNC.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5.Product Qualification of Layanan Mesin Bagian Scooter CNC



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing Of Layanan Mesin Bagian Scooter CNC

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C




Panas Tags: Layanan Mesin Bagian Scooter CNC, China, Customized, Made In China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.