Bagian Nguripake CNC Steel Baja
  • Air ProBagian Nguripake CNC Steel Baja
  • Air ProBagian Nguripake CNC Steel Baja
  • Air ProBagian Nguripake CNC Steel Baja
  • Air ProBagian Nguripake CNC Steel Baja

Bagian Nguripake CNC Steel Baja

Custom Precision CNC Lathe Service Turning Parts Drawing Machined Metal Aluminium Kuningan Precision Stainless Steel CNC Turning Parts. Kita duwe spesialisasi kanggo nguripake CNC, panggilingan CNC, panggilingan 4 sumbu, bagean panggilingan 5 sumbu lan Bagian Turning CNC Steel Baja presisi.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Bagian Nguripake CNC Steel Baja



1. Bagian Nguripake CNC Steel Baja Introduction


Custom Precision CNC Lathe Service Turning Parts Drawing Machined Metal Aluminum Brass Bagian Nguripake CNC Steel Baja.

PRODUCTION PROCESS of Spout Water PartsBagian Nguripake CNC Steel Baja
1. Diskusi Proses Produksi
2. Materi Tuku
3. Inspeksi Bahan
4. Baiting
5. Lebokake Mesin
6.CNC Nguripake
7. Mesin CNN
8. Proses Input Quanlity Contral
9. Reresik Ultrasonik
10. Kontrol Quanlity Akhir
11. Paket
12. Pangiriman


SISTEM KONTRAL MUTU


Precision machining, about quality control, our inspection instruments include stereomicroscope, high precision 2.5 dimensional optical measuring instrument, precision secondary optical projector, height meter, stereomicroscope, Rockwell hardness tester, lever micrometer, screw plug gauge, measuring block, etc.At the same time, we have professional inspectors for the first inspection of each workpiece to strictly control, to ensure that all the Bagian Nguripake CNC Steel Baja of the size, accuracy to meet the requirements of the drawings.And after the completion of the production of final inspection and provide qualified product inspection report.


2. Bagian Nguripake CNC Steel Baja Parameter (Specification)


Jeneng Barang Custom Lathe CNC Lathe Service Turning Parts Drawing Machined Metal Aluminium KuninganBagian Nguripake CNC Steel Baja.
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. we have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Bagian Nguripake CNC Steel Baja.

4. Peralatan


Kita duwe 50 mesin total, kalebu putaran CNC, panggilingan lanBagian Nguripake CNC Steel Baja.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5. Kualifikasi Produk sakaBagian Nguripake CNC Steel Baja



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Pengepakan SakaBagian Nguripake CNC Steel Baja:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C




Panas Tags: Bagian Turning CNC Steel Baja presisi, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.