Bagian Lengan Motor Precision
  • Air ProBagian Lengan Motor Precision

Bagian Lengan Motor Precision

Poros motor listrik presisi berkualitas tinggi, mesin mesin mesin poros listrik mesin poros listrik mesin poros motor

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Bagian Lengan Motor Precision


1. Bagian Lengan Motor Precision Introduction


High quality precision electric motor shaft , CNC machining of electric shaft hardware machining motor shaft precision centering machine motor shaft, OEM cnc brass shaft sfor motor engine parts Hollow spline Head Cutter Drive Shaft, OEM cnc brass shaft sfor motor engine parts Hollow spline Head Cutter Drive Shaft, OEM CNC Machining, Machinery Accessoried, Bagian Lengan Motor Precision, Auto Parts, Industrial Parts, Automation equipment Parts, Testing Equipment Parts, Motor Parts, Spare parts, Auto spare parts Led Flashlight Parts, etc 


2. Bagian Lengan Motor Precision Parameter (Specification)


Jeneng Barang Bagian Lengan Motor Precision
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0,003MM
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. We have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Bagian Lengan Motor Precision.

4. Peralatan


We have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Bagian Lengan Motor Precision.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5.Product Qualification of Bagian Lengan Motor Precision 



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing of Bagian Lengan Motor Precision:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Bagian Lengan Batang Motor Precision, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.