{tembung kunci} Pabrikan

Winsolid minangka salah sawijining pabrikan Motor Precision China sing disertifikasi ISO9001. Kita spesialis ing layanan mesin CNC presisi tinggi.

Luwih saka 10 taun, winolid nyedhiyakake komponen mesin presisi kanggo pirang-pirang industri kayata Medis, DC Motor, Suspensi Auto, Energi Hijau lan Hidrasi.

Winsolid duwe luwih saka 50 pusat mesin CNC Jepang kalebu Mazak, Fanuc, Citizen lan Brother. Kita bisa nyedhiyakake Bagian Pabrik CNC, Bagian Turning CNC, puteran pabrik kompleks, lan proses mesin 5 sumbu.

Ing layanan omah: ngowahi CNC, panggilingan CNC, panggilingan 4 sumbu lan penggilingan 5 sumbu
Layanan outsourcing: Polesan, pasir bledosan, perawatan panas, anodisasi, plating listrik, laser cutting, laser marking, investasi investasi, lsp.
Bahan: baja, stainless steel, aluminium, tembaga, kuningan, tembaga, POM, lsp
    
Winsolid saiki nggawe Precision Motor saka baja, paduan aluminium, baja tahan karat, tembaga lan Delrin kanthi perangan wiwit 2mm nganti 300mm kanthi diameter.
Kita makarya banget karo subkontraktor sing disetujoni, kanggo nyedhiyakake bagean lengkap karo proses anodisasi, elektroplating, lapisan bubuk lan proses e-polishing.
Winsolid bisa dadi siji produsen Precision Motor tunggal ing produk mesin.
Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ndhukung sampeyan wiwit awal R&D prototipe nganti produksi massal pungkasan, ngarep-arep dadi mitra sing bisa dipercaya.

View as  
 
  • Perlengkapan presisi kuningan proteksi lingkungan H57 presisi tembaga presisi. Gambar mung kanggo dipikirake, layanan utama yaiku ngasilake kabeh jinis bagean & komponen logam kanggo klien adhedhasar kebutuhan umum utawa desain sing pas.

  • Mesin Jahit Bagian Mesin Precision High Bike Motor Boat Engine Mesin Produk Mesin Produsen ISO9001 Produsen. Kami njamin kualitas paling dhuwur kanthi nggunakake mung bahan baku sing paling dhuwur lan tundhuk kabeh produk menyang Sistem Kontrol Kualitas sing ketat.

  • Bagian Baja Poros Motor Listrik Precision Tinggi Mikro
    Layanan Turning And Milling CNC, Toleransi; +/- 0,0003mm ã € au Gauge Dhuwur Digital, caliper, Koordinat mesin ukur, mesin proyeksi, tester kasar, tester atose lan sapanunggalane.
    Poros Baja tahan karat ›SS201, SS301, SS303, SS304, (SS304 FOOD GRADE), SS316, SS316L, SS416 lsp.

  • Precision High Customized Professional OEM Precision Aluminium CNC Turning Parts Sepeda Motor Listrik Bagian.
    Bagian aluminium mesin cnc khusus, Kuningan, Gangsa, Tembaga, Logam Hardened.
    Kualitas tinggi: Lulus otentikasi sistem mutu ISO9001: 2008 lan otentikasi ROHS.

  • Mesin suku cadang pesawat presisi mesin profesional / suku cadang mesin motor kanggo mesin cnc. Gambar yaiku bagean mesin presisi Tinggi Mesin AC suku cadang pesawat / mesin mesin motor kanggo mesin cnc

  • Poros motor listrik presisi berkualitas tinggi, mesin mesin mesin poros listrik mesin poros listrik mesin poros motor

{kata kunci} digawe ing China lan bisa disesuaikan saka Winsolid. Minangka salah sawijining pemasok {kata kunci} pabrik lan pemasok kata kunci China, pabrik saiki nggawe bagean saka baja, paduan aluminium, stainless steel, tembaga lan Delrin kanthi bagean-bagean saka 2mm nganti 300mm diameteripun. Kita nampi telpon lan email, lan ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.