Bagian Spare Motor Mesin Precision
  • Air ProBagian Spare Motor Mesin Precision

Bagian Spare Motor Mesin Precision

Pemimpin manufaktur rincian lan komponen kompleks kanggo industri aerospace, shbury nyedhiyakake mesin aerospace logam mesin CNC. Sawetara proses ing omah, kalebu puteran CNC presisi, panggilingan CNC, pemetaan, Mesin Sparepart Mesin Precision lan grinding OD digabungake kanggo nggawe bagean cnc.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Bagian Spare Motor Mesin Precision


1. Bagian Spare Motor Mesin Precision Introduction


Precision CNC Precise Machining Air Block, Auto Spare Parts, Motor Spare Part, Bagian Spare Motor Mesin Precision

A leader in manufacturing complex details and components for the aerospace industry, shbury provides metal aerospace parts CNC machining. Several in-house processes, including precision CNC turning, CNC milling, lapping, Bagian Spare Motor Mesin Precision and OD grinding are incorporated to fabricate the cnc parts. 

Kita uga nindakake deburring ing omah lan tandha tandha dot peen. Layanan njaba sing diwenehake menyang basis vendor kalebu perawatan panas lan lapisan semprotan plasma karbida tungsten.

Syarat toleransi dianakake nganti + -0.01mm, bunder wis entek + -0.005mm. , Inspeksi dimensi uga pamriksa NDT ditindakake ing omah.




2. Bagian Spare Motor Mesin Precision Parameter (Specification)


Jeneng Barang Precision CNC Precise Machining Air Block, Auto Spare Parts, Motor Spare Part, Bagian Spare Motor Mesin Precision
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. we have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Bagian Spare Motor Mesin Precision.

4. Peralatan


We have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Bagian Spare Motor Mesin Precision.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5.Product Qualification of Bagian Spare Motor Mesin Precision



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing Of Bagian Spare Motor Mesin Precision:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C




Panas Tags: Sparepart Motor Machining Precision, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Produsen, Suplier, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.