Aksesoris Medis Mesin
  • Air ProAksesoris Medis Mesin
  • Air ProAksesoris Medis Mesin
  • Air ProAksesoris Medis Mesin
  • Air ProAksesoris Medis Mesin
  • Air ProAksesoris Medis Mesin

Aksesoris Medis Mesin

WinSolid Precision Machining Co., Ltd minangka perusahaan modern jinis anyar, sing nggabungake manufaktur, pangembangan lan desain. lan dilengkapi piranti manufaktur lan inspeksi canggih, kayata Jepang Sodick WEDM-LS, Jepang STAR Five axies CNC recombinaiton center, Japan Miyano CNC Lathe, Precision Machining Machines Precision, USA HAAS CNC Milling Machine, Japan Brother CNC Milling Machine; Piranti inspeksi kaya Swiss TESA CMM, Swiss Height Gauge, Taiwan Projector lan liya-liyane

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Aksesoris Medis Mesin


1. Aksesoris Medis Mesin Introduction


Aksesoris Medis Mesin/Precision Aluminium CNC Turning Parts / Machining Parts / CNC Milling Parts kanggo Piranti Non-Standar / Aksesoris Medis / Aksesoris Optik / Aksesoris Otomatis

WinSolid Precision Machining Co.,Ltd is a new type modern company, which integrates manufacturing, development and design. and equipped with advanced manufacturing and inspection devices, such as Japan Sodick WEDM-LS, Japan STAR Five Axies CNC recombinaiton center, Japan Miyano CNC Lathe, Aksesoris Medis Mesin, USA HAAS CNC Milling Machine, Japan Brother CNC Milling Machine; Inspection devices like Swiss TESA CMM, Swiss Height Gauge, Taiwan Projector and so on

WinSolid Precision Machining Co., Ltd wis maju tim R&D lan nggawe lan mriksa tim sing efisien, bisa ngasilake kabeh jinis komponen standar utawa non-standar miturut panjaluk klien. Produk nyebar digunakake ing hardware, plastik, produk listrik, peralatan medis, komunikasi optik lan industri otomotif.

WinSolid Precision Machining Co., Ltd ---- wis dadi perusahaan modern jinis anyar sing fokus karo panjaluk pelanggan.
Matur nuwun kanggo priksaan.


2. Aksesoris Medis Mesin Parameter (Specification)


Jeneng Barang Precision Aluminium CNC Turning Parts / Machining Parts / CNC Milling Parts kanggo Piranti Non-Standar / Aksesoris Medis / Aksesoris Optik / Aksesoris Otomatis
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. we have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Aksesoris Medis Mesin.

4. Peralatan


We have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Aksesoris Medis Mesin.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5.Product Qualification of Aksesoris Medis Mesin



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing Of Aksesoris Medis Mesin:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C




Panas Tags: Aksesoris Medis Mesin Precision, China, Customized, Made In China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.