Bagian Kuningan Mesin CNC Berkualitas Tinggi

Bagian Kuningan Mesin CNC Berkualitas Tinggi

OEM Precision High Quality High Machining Machining CNC Precision High Precision Custom CNC Lathe Machiningâ € ‚Turningâ €‚ Milling Metal Stainless Steel Copper Brass Aluminium Auto Spare Machineâ € ‚Auto Parts lan Motor, Alat Hardware, Aksesoris Mesin. 8. Jaminan kualitas sesuai karo ISO9001: 2015

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Bagian Kuningan Mesin CNC Berkualitas Tinggi


1. Bagian Kuningan Mesin CNC Berkualitas Tinggi Introduction


OEM High Bagian Kuningan Mesin CNC Berkualitas Tinggi High Precision Custom CNC Lathe Machining Turning Milling Metal Stainless Steel Copper Brass Aluminum Auto Spare Machine Parts Auto and Motorcycle Accessory, Hardware Tool, Machinery Accessory. 8. Quality assurance in accordance with ISO9001:2015




2. Bagian Kuningan Mesin CNC Berkualitas Tinggi Parameter (Specification)


Jeneng Barang OEM DhuwurBagian Kuningan Mesin CNC Berkualitas TinggiMesin Bubut Custom CNC Precision Dhuwurâ € ‚Turningâ €‚ Penggilingan Logam Tembaga Baja Kuningan Aluminium Mesin Spare Autoâ € ‚Aksesoris Auto lan Sepeda Motor, Alat Hardware, Aksesoris Mesin. 8. Jaminan kualitas sesuai karo ISO9001: 2015
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. we have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Bagian Kuningan Mesin CNC Berkualitas Tinggi.

4. Peralatan


Kita duwe 50 mesin total, kalebu putaran CNC, panggilingan lanBagian Kuningan Mesin CNC Berkualitas Tinggi.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5. Kualifikasi Produk sakaBagian Kuningan Mesin CNC Berkualitas Tinggi



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Pengepakan SakaBagian Kuningan Mesin CNC Berkualitas Tinggi:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C




Panas Tags: Bagian Kuningan Mesin CNC Berkualitas Tinggi, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.