Bagian Tembaga Precision
  • Air ProBagian Tembaga Precision
  • Air ProBagian Tembaga Precision
  • Air ProBagian Tembaga Precision
  • Air ProBagian Tembaga Precision
  • Air ProBagian Tembaga Precision

Bagian Tembaga Precision

Perlengkapan presisi kuningan proteksi lingkungan H57 presisi tembaga presisi. Gambar mung kanggo dipikirake, layanan utama yaiku ngasilake kabeh jinis bagean & komponen logam kanggo klien adhedhasar kebutuhan umum utawa desain sing pas.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Bagian Tembaga Precision

1. Bagian Tembaga Precision Introduction


Perlindhungan lingkungan mesin presisi kuningan H57 Bagian tembaga presisi


Gambar mung kanggo dipikirake, layanan utama yaiku ngasilake kabeh jinis komponen & komponen logam kanggo klien adhedhasar kebutuhan umum utawa desain sing pas. Dhasar pandhuan produksi ing gambar desain 2D utawa 3D.

Mesin doyo cnc, mesin penggilingan cnc, mesin putar cnc, pusat mesin cnc, bubut otomatis, pemotong linier, mesin penggilingan lsp.

Alat elektronik, otomotif, listrik, mesin listrik, dolanan, perawatan medis, suku cadang rokok elektronik, kothak pengeras suara, perabotan lan peralatan fitness lan industri liyane.


2. Bagian Tembaga Precision Parameter (Specification)


Jeneng Barang Perlindhungan lingkungan mesin presisi kuningan H57 Bagian tembaga presisi
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0,003MM
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. We have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Bagian Tembaga Precision.

4. Peralatan


We have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Bagian Tembaga Precision.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5.Product Qualification of Bagian Tembaga Precision 



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing of Bagian Tembaga Precision:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Bagian Tembaga Precision, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.