Precision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts
  • Air ProPrecision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts
  • Air ProPrecision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts
  • Air ProPrecision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts
  • Air ProPrecision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts

Precision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts

OEM High Precision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts. Kita duwe 50 mesin total, kalebu CNC turning, milling lan Precision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Precision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts


1. Precision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts Introduction


OEM High Precision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts

Fitur bagean CNC

1. Bagian stainless steel Cnc presisi miturut gambar, pengepakan lan panjaluk kualitas pelanggan
2. Toleransi: Bisa disimpen ing +/- 0.005mm
3. Inspektur CMM paling maju kanggo njamin kualitas
4. Insinyur teknologi sing duwe pengalaman lan tenaga kerja sing wis trampil
5. Pangiriman cepet lan tepat wektu. Layanan cepet & profesional
6. Menehi saran profesional kanggo para pelanggan nalika lagi ngrancang desain pelanggan kanggo ngirit biaya. Rega barang asring 30-50% luwih murah tinimbang pelanggan
7. Pelanggan bisa nggunakake PAYPAL lan platform pembayaran online liyane kanggo mbayar biaya sampel sing sithik kanggo nyepetake wektu produksi sampel
8. Jaminan kualitas sesuai karo ISO9001: 2015




2. Precision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts Parameter (Specification)


Jeneng Barang OEM High Precision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. we have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Precision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts.

4. Peralatan


Kita duwe 50 mesin total, kalebu putaran CNC, panggilingan lanPrecision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5. Kualifikasi Produk sakaPrecision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Pengepakan SakaPrecision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C




Panas Tags: Precision CNC Turning Aluminium 7075 Auto Parts, China, Customized, Made In China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.