OEM CNC Lathe Part
  • Air ProOEM CNC Lathe Part
  • Air ProOEM CNC Lathe Part
  • Air ProOEM CNC Lathe Part
  • Air ProOEM CNC Lathe Part
  • Air ProOEM CNC Lathe Part

OEM CNC Lathe Part

Bagian Turning CNC Akurasi sing Disesuaikan, OEM Lathe Part, komponen mesin presisi cnc, distributor mesin mesin cnc, pabrikan mesin mesin presisi, pemasok mesin cnc presisi, bagean Mesin CNC, Pengolahan Lathe CNC, Bagian Turning CNC, bagian turing CNC

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


OEM CNC Lathe Part



1. OEM CNC Lathe Part Pambuka


Bagian Aktifitas CNC sing Disesuaikan Akurasi Tinggi, Bagian CNC Lathe OEM

pabrik mesin presisi cnc, distributor mesin mesin cnc, produsen komponen mesin presisi, pemasok mesin cnc presisi, bagean Mesin Machines, Pengolahan Lathe CNC, Bagian Turning CNC, bagian turing CNC




2. OEM CNC Lathe Part Parameter (Spesifikasi)


Jeneng Barang Bagian Aktifitas CNC sing Disesuaikan Akurasi Tinggi, Bagian CNC Lathe OEM
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Mesin presisi Winsolid Co., Ltd minangka pabrikan mesin mesin bersertifikat ISO 9001: 2015 ing Shenzhen, China kanthi pengalaman luwih saka 10 taun. kita wis nyuplai komponen mesin CNC kanggo elektronik, medis, motor DC, suspensi otomatis, energi ijo lan pasar hidrolik wiwit taun 2006, kita khusus nggawe CNC, panggilingan CNC, panggilingan 4-poros, bagean panggilingan 5-poros lan OEM CNC Bagian Bubut.

4. Peralatan


Kita duwe 50 mesin total, kalebu putaran CNC, panggilingan lanOEM CNC Lathe Part.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5. Kualifikasi Produk sakaOEM CNC Lathe Part



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Pengepakan SakaOEM CNC Lathe Part:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C




Panas Tags: OEM CNC Lathe Part, China, Customized, Made In China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.