Bagian Mesin Motor
  • Air ProBagian Mesin Motor
  • Air ProBagian Mesin Motor
  • Air ProBagian Mesin Motor

Bagian Mesin Motor

Mesin suku cadang pesawat presisi mesin profesional / suku cadang mesin motor kanggo mesin cnc. Gambar yaiku bagean mesin presisi Tinggi Mesin AC suku cadang pesawat / mesin mesin motor kanggo mesin cnc

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Bagian Mesin Motor


1. Bagian Mesin Motor Introduction


Suku cadang pesawat mesin presisi Tinggi Profesional / mesin mesin motor kanggo mesin cnc.

Gambar yaiku bagean mesin profesional presisi tinggi CNC suku cadang pesawat / mesin mesin motor kanggo mesin cnc
bagean mesin motor.
Bagian mesin presisi Tinggi presisi Profesional suku cadang pesawat.

Cathetan: mesin cnc mung nuduhake kapabilitas manufaktur, yen pelanggan duwe bagean saka metode manufaktur sing padha, kirim gambar lan spesifikasi kanggo kutipan sing akurat.


2. Bagian Mesin Motor Parameter (Specification)


Jeneng Barang Suku cadang pesawat mesin presisi Tinggi Profesional / mesin mesin motor kanggo mesin cnc.
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0,003MM
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. We have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Bagian Mesin Motor.

4. Peralatan


We have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Bagian Mesin Motor.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5.Product Qualification of Bagian Mesin Motor 



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing of Bagian Mesin Motor:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Bagian Mesin Motor, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Pabrikan, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.