Bagéan Sepeda Gunung Metal
  • Air ProBagéan Sepeda Gunung Metal
  • Air ProBagéan Sepeda Gunung Metal
  • Air ProBagéan Sepeda Gunung Metal
  • Air ProBagéan Sepeda Gunung Metal
  • Air ProBagéan Sepeda Gunung Metal
  • Air ProBagéan Sepeda Gunung Metal

Bagéan Sepeda Gunung Metal

Bagian Sepeda Gunung / Aksesoris Sepeda Logam Custom dening Pabrik CNC. Kita minangka pabrikan Cina sing disetujoni ISO 9001 kanthi udakara pabrik 3600.000, sing spesialisasine produksi presisi panggilingan lan pérangan ganti luwih saka 10 taun, ngimpor meh 50 mesin CNC.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bagéan Sepeda Gunung Metal


1.Bagéan Sepeda Gunung MetalPambuka


Bagian Sepeda Gunung / Sepeda Logam Kustom nganggo Pabrik CNC
Aku dadi pabrikan alat mesin saka shenzhen, China.
kita minangka pabrikan Cina sing disetujoni ISO 9001 kanthi udakara pabrik 3600㎡, sing spesialisasine produksi presisi panggilingan lan pérangan ganti luwih saka 10 taun, ngimpor meh 50 mesin CNC.
Muga-muga bisa duwe kesempatan dadi pemasok suku cadang mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.
PROSES PRODUKSI
1. Diskusi Proses Produksi
2. Materi Tuku
3. Inspeksi Bahan
4. Baiting
5. Lebokake Mesin
6.CNC Nguripake
7. Mesin CNN
8. Proses Input Quanlity Contral
9. Reresik Ultrasonik
10. Kontrol Quanlity Akhir
11. Paket
12. Pangiriman
SISTEM KONTRAL MUTU
Mesin presisi, babagan kontrol kualitas, instrumen inspeksi kalebu stereomicroscope, alat ukur optik 2,5 dimensi presisi tinggi, proyektor optik sekunder presisi, meter tinggi, stereomicroscope, tester kekerasan Rockwell, mikrometer pengungkit, alat pengukur sekrup, blok pengukuran, lsp. wektu, kita duwe inspektur profesional kanggo pamriksa pisanan saben workpiece kanggo ngontrol kanthi ketat, kanggo mesthekake yen kabeh bagean mesin ukuran, akurasi kanggo memenuhi persyaratan gambar. Lan sawise rampung produksi inspeksi pungkasan lan nyedhiyakake kualifikasi repor inspeksi produk




2. Parameter Bagian Sepeda Gunung Metal (Spesifikasi)


Jeneng Barang Bagian Sepeda Gunung / Sepeda Logam Kustom nganggo Pabrik CNC
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Mesin presisi Winsolid Co., Ltd minangka pabrikan mesin mesin bersertifikat ISO 9001: 2015 ing Shenzhen, China kanthi pengalaman luwih saka 10 taun. Kita wis nyuplai komponen mesin CNC kanggo elektronik, medis, motor DC, suspensi otomatis, energi ijo lan pasar hidrolik wiwit taun 2006, kita duwe spesialisasi kanggo muter CNC, panggilingan CNC, panggilingan 4-poros, bagian panggilingan 5-poros lan Mountain Metal Bagéan Sepeda.

4. Peralatan


Kita duwe 50 mesin total, kalebu bagean CNC, panggilingan, lan Bagian Sepeda Gunung Logam.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5. Kualifikasi Bagian Sepeda Gunung Metal



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Pengepakan Bagian Sepeda Gunung Logam:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Bagian Sepeda Gunung Logam, Tiongkok, Disesuaikan, Digawe ing China, Pabrikan, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.