{tembung kunci} Pabrikan

Winsolid minangka salah sawijining pabrikan Alat Medis China China sing disertifikasi. Kita spesialis ing layanan mesin CNC presisi tinggi.

Luwih saka 10 taun, winolid nyedhiyakake komponen mesin presisi kanggo pirang-pirang industri kayata Medis, DC Motor, Suspensi Auto, Energi Hijau lan Hidrasi.

Winsolid duwe luwih saka 50 pusat mesin CNC Jepang kalebu Mazak, Fanuc, Citizen lan Brother. Kita bisa nyedhiyakake Bagian Pabrik CNC, Bagian Turning CNC, puteran pabrik kompleks, lan proses mesin 5 sumbu.

Ing layanan omah: ngowahi CNC, panggilingan CNC, panggilingan 4 sumbu lan penggilingan 5 sumbu
Layanan outsourcing: Polesan, pasir bledosan, perawatan panas, anodisasi, plating listrik, laser cutting, laser marking, investasi investasi, lsp.
Bahan: baja, stainless steel, aluminium, tembaga, kuningan, tembaga, POM, lsp
    
Winsolid saiki nggawe Piranti Medis saka baja, paduan aluminium, waja tahan karat, tembaga lan Delrin kanthi perangan wiwit 2mm nganti 300mm kanthi diameter.
Kita makarya banget karo subkontraktor sing disetujoni, kanggo nyedhiyakake bagean lengkap karo proses anodisasi, elektroplating, lapisan bubuk lan proses e-polishing.
Winsolid bisa dadi salah sawijining pabrikan Piranti Medis kanggo produk mesin.
Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ndhukung sampeyan wiwit awal R&D prototipe nganti produksi massal pungkasan, ngarep-arep dadi mitra sing bisa dipercaya.

View as  
 
 1 
{kata kunci} digawe ing China lan bisa disesuaikan saka Winsolid. Minangka salah sawijining pemasok {kata kunci} pabrik lan pemasok kata kunci China, pabrik saiki nggawe bagean saka baja, paduan aluminium, stainless steel, tembaga lan Delrin kanthi bagean-bagean saka 2mm nganti 300mm diameteripun. Kita nampi telpon lan email, lan ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.