{tembung kunci} Pabrikan

Winsolid minangka salah sawijining pabrikan Mesin Mekanik China sing disertifikasi ISO9001. Kita spesialis ing layanan mesin CNC presisi tinggi.

Luwih saka 10 taun, winolid nyedhiyakake komponen mesin presisi kanggo pirang-pirang industri kayata Medis, DC Motor, Suspensi Auto, Energi Hijau lan Hidrasi.

Winsolid duwe luwih saka 50 pusat mesin CNC Jepang kalebu Mazak, Fanuc, Citizen lan Brother. Kita bisa nyedhiyakake Bagian Pabrik CNC, Bagian Turning CNC, puteran pabrik kompleks, lan proses mesin 5 sumbu.

Ing layanan omah: ngowahi CNC, panggilingan CNC, panggilingan 4 sumbu lan penggilingan 5 sumbu
Layanan outsourcing: Polesan, pasir bledosan, perawatan panas, anodisasi, plating listrik, laser cutting, laser marking, investasi investasi, lsp.
Bahan: baja, stainless steel, aluminium, tembaga, kuningan, tembaga, POM, lsp
    
Winsolid saiki nggawe Mesin Mekanik saka baja, paduan aluminium, baja tahan karat, tembaga lan Delrin kanthi perangan wiwit 2mm nganti 300mm kanthi diameter.
Kita makarya banget karo subkontraktor sing disetujoni, kanggo nyedhiyakake bagean lengkap karo proses anodisasi, elektroplating, lapisan bubuk lan proses e-polishing.
Winsolid bisa dadi siji-sijine pabrikan Mesin Mekanik ing produk mesin.
Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ndhukung sampeyan wiwit awal R&D prototipe nganti produksi massal pungkasan, ngarep-arep dadi mitra sing bisa dipercaya.

View as  
 
  • Ing ngisor iki babagan Produk Perumahan Komputer Pabrik CNC. Koper diwiwiti 120 liter blok aluminium lan sawise mesin bobote mung 16 pon. Digawe saka 100% Billet T6 Aircraft Grade Aluminium, XYNOS G3 Computer Case minangka sing pertama.
    Yen sampeyan serius babagan game, pangguna daya utawa duwe kekarepan sing paling apik, iki minangka prekara sing sampeyan butuhake.
    Desain unik XYNOS G3 lan fitur fitur dipasang ing liga dhewe. Proses produksi presisi mung ngidini kita nggawe kasus sing winates.

  • Pabrik CNC Anodized China OEM Mesin Mesin Otomatis CNC Bagian Plastik Nguripake Bagian Plastik.
    Bagian Plastik Custom Delrin PC PEEK POM paling apik Milling Machining CNC Machines Turning CNC Machining ABS Parts.
    Pelanggan ngunjungi pabrik. Pelanggan seneng banget karo produk lan menehi komentar apik.

  • Pabrik aluminium cnc pabrik Pabrik mesin CNC Kanggo Teknik
    1, Kita bisa ngatur bagean mesin cnc logam miturut gambar lan syarat teknis sampeyan.
    2, Kita uga bisa nindakake perawatan lumahing kayata anodizing, polishing, nutupi bubuk, plating ...
    3, Kejabi, insinyur profesional kita bisa menehi saran sing cukup kanggo teknik nggambar lan manufaktur ...

  • Bagian-bagian otomotif Bagian Konektor Tembaga Merah presisi CNC, Bagian Otomotif Kuningan Otomotif. Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan

  • Bagian Mesin Pena Tato Aluminium Khusus, Mesin Mesin Aluminium Customized CNC, bagean mesin pena tato. Mesin / Turning CNNC lan Bagian Pengilangan / CNC / OEM.

  • Adaptor Aluminium Fork Bolt Preload Adjustable Adaptor bolt motor bagean suspensi. Kita duwe spesialisasi kanggo muter, panggilingan CNC, penggilingan 4 sumbu, bagean penggilingan 5 sumbu lan Bagian Suspensi Bolt Shock Absorber.

{kata kunci} digawe ing China lan bisa disesuaikan saka Winsolid. Minangka salah sawijining pemasok {kata kunci} pabrik lan pemasok kata kunci China, pabrik saiki nggawe bagean saka baja, paduan aluminium, stainless steel, tembaga lan Delrin kanthi bagean-bagean saka 2mm nganti 300mm diameteripun. Kita nampi telpon lan email, lan ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.