Mesin Baja Karbon Bingkai
  • Air ProMesin Baja Karbon Bingkai
  • Air ProMesin Baja Karbon Bingkai
  • Air ProMesin Baja Karbon Bingkai
  • Air ProMesin Baja Karbon Bingkai
  • Air ProMesin Baja Karbon Bingkai
  • Air ProMesin Baja Karbon Bingkai

Mesin Baja Karbon Bingkai

Kerja mesin khusus khusus Mesin Bingkai Baja Karbon kanggo mesin tato. Kita minangka pemasok khusus duwe pengalaman akeh ing mesin CNC luwih saka 6 taun.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Mesin Baja Karbon Bingkai


1. Mesin Baja Karbon Bingkai Introduction


Small lots custom machining work Mesin Baja Karbon Bingkai for tattoo machine 

bagean mekanik mesin baja karbon cnc khusus kanggo mesin tato
mesin coppeer mesin cnc akeh OEM dilapisi 1018 bagian baja kanggo mesin tato



Kita minangka pemasok khusus duwe pengalaman sugih ing mesin CNC luwih saka 6 taun.
Kita seneng pesanan cilik, jumlah 10 pcs nganti 100 pcs, olèh banget.
Mesin canggih kasebut bisa ngatasi pabrikan bagean gedhe lan stainless steel.
Departemen QC sing kuwat bisa ngontrol produk kanggo memenuhi syarat sing ketat, inspeksi 100% kanggo dimensi kritis kanthi akurasi +/- 0,002mm.
Menehi solusi one-stop kanggo mesin lan lapisan ndhuwur.



2. Mesin Baja Karbon Bingkai Parameter (Specification)


Jeneng Barang Small lots custom machining work Mesin Baja Karbon Bingkai for tattoo machine 
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. we have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Mesin Baja Karbon Bingkai.

4. Peralatan


We have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Mesin Baja Karbon Bingkai.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5.Product Qualification of Mesin Baja Karbon Bingkai



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing Of Mesin Baja Karbon Bingkai

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C




Panas Tags: Mesin Baja Karbon Baja, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Produsen, Suplier, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.