Mesin Komponen Baja QBQ Ireng
  • Air ProMesin Komponen Baja QBQ Ireng
  • Air ProMesin Komponen Baja QBQ Ireng
  • Air ProMesin Komponen Baja QBQ Ireng
  • Air ProMesin Komponen Baja QBQ Ireng

Mesin Komponen Baja QBQ Ireng

Mesin presisi CNC khusus sing dadi bagean tengah muter cnc. Mesin komponen baja QBQ ireng presisi nggawe komponen mesin khusus cnc service ,CNC Komponen Mesin Bagian, Komponen, OEM, Mesin Bagian presisi Tinggi CNC, Komponen Aluminium, Bagian Logam.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Mesin Komponen Baja QBQ Ireng


1. Mesin Komponen Baja QBQ Ireng Introduction


Mesin presisi CNC khusus sing dadi bagean tengah muter cnc. Mesin komponen baja QBQ ireng presisi nggawe komponen mesin khusus cnc service ,CNC Komponen Mesin Bagian, Komponen, OEM, Mesin Bagian presisi Tinggi CNC, Komponen Aluminium, Bagian Logam.

Kita duwe katrampilan sing apik ing mesin stainless steel, ngrampungake perawatan, lan liya-liyane. Lan duwe mesin pemrosesan CNC mesin canggih, sing bisa ngolah produksi macem-macem casting presisi stainless steel, bagean mesin, kayata macem-macem bagian batang poros stainless steel kanggo bagean katup, panganan sanitasi bagean, bagean industri lan sapanunggalane.

Kita minangka panyedhiya suku cadang OEM Profesional kanggo pasokan industri, bisa digunakake ing industri mesin panganan, industri mesin kemasan.

Sertifikasi sistem mutu ISO, kualitas kelas kapisan, bisa memenuhi syarat kualitas pelanggan.

Kita ngerti persyaratan OEM lan pelanggan kanthi apik. Kualitas apik minangka pilihan pertama. Ing sapunika, kita ngudi ngirit biaya sing paling larang kanggo sampeyan.

Matur nuwun kanggo priksaan.


2. Mesin Komponen Baja QBQ Ireng Parameter (Specification)


Jeneng Barang Mesin presisi CNC khusus sing dadi bagean tengah muter cnc
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. we have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Mesin Komponen Baja QBQ Ireng.

4. Peralatan


We have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Mesin Komponen Baja QBQ Ireng.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5.Product Qualification of Mesin Komponen Baja QBQ Ireng



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing Of Mesin Komponen Baja QBQ Ireng:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C




Panas Tags: Mesin Komponen Baja QBQ Ireng, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Pabrikan, Suplier, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.