{tembung kunci} Pabrikan

Winsolid minangka salah sawijining pabrikan Suku Cadang Hidrolik China ISO9001 sing disertifikasi. Kita spesialis ing layanan mesin CNC presisi tinggi.

Luwih saka 10 taun, winolid nyedhiyakake komponen mesin presisi kanggo pirang-pirang industri kayata Medis, DC Motor, Suspensi Auto, Energi Hijau lan Hidrasi.

Winsolid duwe luwih saka 50 pusat mesin CNC Jepang kalebu Mazak, Fanuc, Citizen lan Brother. Kita bisa nyedhiyakake Bagian Pabrik CNC, Bagian Turning CNC, puteran pabrik kompleks, lan proses mesin 5 sumbu.

Ing layanan omah: ngowahi CNC, panggilingan CNC, panggilingan 4 sumbu lan penggilingan 5 sumbu
Layanan outsourcing: Polesan, pasir bledosan, perawatan panas, anodisasi, plating listrik, laser cutting, laser marking, investasi investasi, lsp.
Bahan: baja, stainless steel, aluminium, tembaga, kuningan, tembaga, POM, lsp
    
Winsolid saiki nggawe Bagian Logam Hidrolik saka baja, paduan aluminium, baja tahan karat, tembaga lan Delrin kanthi perangan wiwit 2mm nganti 300mm kanthi diameter.
Kita makarya banget karo subkontraktor sing disetujoni, kanggo nyedhiyakake bagean lengkap karo proses anodisasi, elektroplating, lapisan bubuk lan proses e-polishing.
Winsolid bisa dadi siji produsen suku cadang Hidrolik Logam ing produk mesin.
Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ndhukung sampeyan wiwit awal R&D prototipe nganti produksi massal pungkasan, ngarep-arep dadi mitra sing bisa dipercaya.

View as  
 
  • Pemegang Lampu Penggilingan Ringan Mini Klub Tembaga Listrik. Muga-muga bisa dadi pemasok Alat Lampu Tembaga Listrik. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

  • Aksesoris Mesin Kualitas Tinggi Plunger Hatch Alat Laut. Muga-muga bisa dadi pemasok Mesin Plunger Hatch Marinir kanthi mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

  • Konektor alat Spearfishing CNC Custom Stainless steel 303/304. Muga-muga bisa dadi pemasok alat Konektor Alat Spearfishing mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

  • Mesin Coupler Aerospace presisi mesin khusus kelas dhuwur. Produsen Cina sing disetujoni ISO 9001 kanthi udakara pabrik 3600.000, sing spesialisasine produksi presisi panggilingan lan pérangan ganti luwih saka 10 taun, ngimpor meh 50 mesin CNC.

  • Bagian Poros Motor Servo minangka salah sawijining bagean penting ing motor. Iki tumindak minangka link antarane konversi energi mekanik elektro ing antarane motor lan piranti, ndhukung bagean puteran, ngirim torsi lan nemtokake posisi relatif bagean sing muter menyang stator. Ing ngisor iki babagan Servo Motor Shaft Aerospace Parts CNC Turning.

  • Kontrol poros kontrol puteran CNC kanggo industri otomotif duwe kemampuan ngowahi bunder njaba, kerucut, busur, bunderan sudhut mlengkung, utas internal lan eksternal, alur panggilingan, nglereni slot, alur spiral, pengeboran sisih mburi, mboseni, nutul sisih mburi, ukiran, rajutan lan kemampuan ngolah multi-fungsi liyane.

{kata kunci} digawe ing China lan bisa disesuaikan saka Winsolid. Minangka salah sawijining pemasok {kata kunci} pabrik lan pemasok kata kunci China, pabrik saiki nggawe bagean saka baja, paduan aluminium, stainless steel, tembaga lan Delrin kanthi bagean-bagean saka 2mm nganti 300mm diameteripun. Kita nampi telpon lan email, lan ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.