{tembung kunci} Pabrikan

Winsolid minangka salah sawijining pabrikan Energy Green China sing disertifikasi ISO9001. Kita spesialis ing layanan mesin CNC presisi tinggi.

Luwih saka 10 taun, winolid nyedhiyakake komponen mesin presisi kanggo pirang-pirang industri kayata Medis, DC Motor, Suspensi Auto, Energi Hijau lan Hidrasi.

Winsolid duwe luwih saka 50 pusat mesin CNC Jepang kalebu Mazak, Fanuc, Citizen lan Brother. Kita bisa nyedhiyakake Bagian Pabrik CNC, Bagian Turning CNC, puteran pabrik kompleks, lan proses mesin 5 sumbu.

Ing layanan omah: ngowahi CNC, panggilingan CNC, panggilingan 4 sumbu lan penggilingan 5 sumbu
Layanan outsourcing: Polesan, pasir bledosan, perawatan panas, anodisasi, plating listrik, laser cutting, laser marking, investasi investasi, lsp.
Bahan: baja, stainless steel, aluminium, tembaga, kuningan, tembaga, POM, lsp
    
Winsolid saiki nggawe Green Energy saka baja, paduan aluminium, stainless steel, tembaga lan Delrin kanthi bagean-bagean saka 2mm nganti 300mm kanthi diameter.
Kita makarya banget karo subkontraktor sing disetujoni, kanggo nyedhiyakake bagean lengkap karo proses anodisasi, elektroplating, lapisan bubuk lan proses e-polishing.
Winsolid bisa dadi salah sawijining pabrikan Energi Hijau ing produk mesin.
Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ndhukung sampeyan wiwit awal R&D prototipe nganti produksi massal pungkasan, ngarep-arep dadi mitra sing bisa dipercaya.

View as  
 
  • Bagian Mobil Mesin Custom CNC 6061 Adaptor Roda Paduan Aluminium. Nggawe komponen mesin presisi aluminium CNC sing akeh ing pabrik China. Muga-muga bisa dadi pemasok komponen mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

  • Mesin Lensaber Elektronik Precision Custom Custom Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

  • Mini Laser Spare Inflatable Custom CNC Turning Aluminium Sailing Boat Boards. Perangkat OEM Milling Service Tool Punching Parts Stainless Steel Machining. Muga-muga bisa duwe kesempatan kanggo dadi pemasok suku cadang mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

  • Bagian mesin mesin digawe khusus tabung cangkang mikropon aluminium. Alat Layanan Mesin Penggilingan OEM Punching Parts Mesin Baja Stainless. Muga-muga bisa dadi pemasok komponen mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

  • Tabung / bantalan omah bantalan utas stainless steel lanang. Alat Layanan Penggilingan OEM Precision Punching Parts Mesin Baja tahan karat. Muga-muga bisa dadi pemasok komponen mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

  • Bangkit stek sepeda motor CNC khusus bisa dipasang adaptor penjepit sing dipasang. Muga-muga bisa dadi pemasok komponen mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

{kata kunci} digawe ing China lan bisa disesuaikan saka Winsolid. Minangka salah sawijining pemasok {kata kunci} pabrik lan pemasok kata kunci China, pabrik saiki nggawe bagean saka baja, paduan aluminium, stainless steel, tembaga lan Delrin kanthi bagean-bagean saka 2mm nganti 300mm diameteripun. Kita nampi telpon lan email, lan ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.