Bagian Lampu Elektronik
  • Air ProBagian Lampu Elektronik
  • Air ProBagian Lampu Elektronik
  • Air ProBagian Lampu Elektronik
  • Air ProBagian Lampu Elektronik
  • Air ProBagian Lampu Elektronik

Bagian Lampu Elektronik

Mesin Lensaber Elektronik Precision Custom Custom Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Bagian Lampu Elektronik


1.Product Introduction Of Bagian Lampu Elektronik


Custom Precision CNC Machining Lathe Bagian Lampu Elektronik.

Alat Layanan Penggilingan Precision OEM Punching Machines Stainless Steel.


PROSES PRODUKSI
1. Diskusi Proses Produksi
2. Materi Tuku
3. Inspeksi Bahan
4. Baiting
5. Lebokake Mesin
6.CNC Nguripake
7. Mesin CNN
8. Proses Input Quanlity Contral
9. Reresik Ultrasonik
10. Kontrol Quanlity Akhir
11. Paket
12. Pangiriman

SISTEM KONTRAL MUTU

Mesin presisi, babagan kontrol kualitas, instrumen inspeksi kalebu stereomicroscope, alat ukur optik 2,5 dimensi presisi tinggi, proyektor optik sekunder presisi, meter tinggi, stereomicroscope, tester kekerasan Rockwell, mikrometer pengungkit, alat pengukur sekrup, blok pengukuran, lsp. wektu, kita duwe inspektur profesional kanggo pamriksa pisanan saben workpiece kanggo ngontrol kanthi ketat, kanggo mesthekake yen kabeh bagean mesin ukuran, akurasi kanggo memenuhi persyaratan gambar. Lan sawise rampung produksi inspeksi pungkasan lan nyedhiyakake kualifikasi repor inspeksi produk


2.Bagian Lampu Elektronik Parameter (Specification)


Jeneng Barang Custom Precision CNC Machining Lathe Bagian Lampu Elektronik
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. we have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Bagian Lampu Elektronik.

4. Peralatan


we have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Bagian Lampu Elektronik.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5.Product Qualification of Bagian Lampu Elektronik



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing of Bagian Lampu Elektronik:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Bagian Lampu Elektronik, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.