{tembung kunci} Pabrikan

Winsolid minangka salah sawijining produsen Komponen Elektronik China sing disertifikasi ISO9001. Kita spesialis ing layanan mesin CNC presisi tinggi.

Luwih saka 10 taun, winolid nyedhiyakake komponen mesin presisi kanggo pirang-pirang industri kayata Medis, DC Motor, Suspensi Auto, Energi Hijau lan Hidrasi.

Winsolid duwe luwih saka 50 pusat mesin CNC Jepang kalebu Mazak, Fanuc, Citizen lan Brother. Kita bisa nyedhiyakake Bagian Pabrik CNC, Bagian Turning CNC, puteran pabrik kompleks, lan proses mesin 5 sumbu.

Ing layanan omah: ngowahi CNC, panggilingan CNC, panggilingan 4 sumbu lan penggilingan 5 sumbu
Layanan outsourcing: Polesan, pasir bledosan, perawatan panas, anodisasi, plating listrik, laser cutting, laser marking, investasi investasi, lsp.
Bahan: baja, stainless steel, aluminium, tembaga, kuningan, tembaga, POM, lsp
    
Winsolid saiki nggawe Komponen Elektronik saka baja, paduan aluminium, baja tahan karat, tembaga lan Delrin kanthi perangan wiwit 2mm nganti 300mm kanthi diameter.
Kita makarya banget karo subkontraktor sing disetujoni, kanggo nyedhiyakake bagean lengkap karo proses anodisasi, elektroplating, lapisan bubuk lan proses e-polishing.
Winsolid bisa dadi salah sawijining pabrikan Komponen Elektronik siji ing produk mesin.
Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ndhukung sampeyan wiwit awal R&D prototipe nganti produksi massal pungkasan, ngarep-arep dadi mitra sing bisa dipercaya.

View as  
 
  • Custom Aluminium Rongga Bingkai Cover Aluminium Custom Box Processing. Layanan otomatis bagean saka pabrik online china bagean mesin cnc aluminium anodized.

  • Alloy Custom Rotary Audio Volume Tombol Tombol Kontrol Aluminium. Kita minangka pabrikan Cina sing disetujoni ISO 9001 kanthi udakara pabrik 3600㎡, sing spesialisasine produksi presisi panggilingan lan pérangan ganti luwih saka 10 taun, ngimpor meh 50 mesin CNC.

  • Flange Ring Benang Baja Kustom Baja Flange. Kita minangka pabrikan Cina sing disetujoni ISO 9001 kanthi udakara pabrik 3600㎡, sing spesialisasine produksi presisi panggilingan lan pérangan ganti luwih saka 10 taun, ngimpor meh 50 mesin CNC.

  • Aksesoris Elektronik Medis Aluminium Machining Alat Ukur Alat Kesehatan Heavy. Kita minangka pabrikan Cina sing disetujoni ISO 9001 kanthi udakara pabrik 3600㎡, sing spesialisasine produksi presisi panggilingan lan pérangan ganti luwih saka 10 taun, ngimpor meh 50 mesin CNC.

  • Katup Udara Aluminium CNC Khusus. Mesin presisi, babagan kontrol kualitas, instrumen inspeksi kalebu stereomicroscope, alat ukur optik 2,5 dimensi presisi tinggi.

  • OEM CNC bending welding stamping sheet metal metal plate custom stainless steel plate 304 fabrication parts aluminium. Mesin presisi, babagan kontrol kualitas, instrumen inspeksi kalebu stereomicroscope, alat ukur optik 2,5 dimensi presisi tinggi.

{kata kunci} digawe ing China lan bisa disesuaikan saka Winsolid. Minangka salah sawijining pemasok {kata kunci} pabrik lan pemasok kata kunci China, pabrik saiki nggawe bagean saka baja, paduan aluminium, stainless steel, tembaga lan Delrin kanthi bagean-bagean saka 2mm nganti 300mm diameteripun. Kita nampi telpon lan email, lan ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.