Poros Panjang Motor Listrik
  • Air ProPoros Panjang Motor Listrik
  • Air ProPoros Panjang Motor Listrik
  • Air ProPoros Panjang Motor Listrik

Poros Panjang Motor Listrik

Customised CNC ngowahi poros dawa 304 mesin listrik motor listrik.
Layanan mesin CNC nyedhiyakake solusi manufaktur sing penting kanggo bagean militer CNC saka macem-macem peralatan militer lan pertahanan, kayata peralatan tentara, peralatan angkatan laut.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Poros Panjang Motor Listrik

1.Poros Panjang Motor Listrik Pambuka


Customised CNC ngowahi poros dawa 304 mesin listrik motor listrik

Layanan mesin CNC nyedhiyakake solusi manufaktur sing penting kanggo bagean militer CNC saka macem-macem peralatan militer lan pertahanan, kayata peralatan tentara, peralatan angkatan laut, pesawat militer, kendaraan militer, kapal perang, kapal & kapal selam, peralatan angkatan udara, peralatan korps laut, penjaga pantai peralatan, gaman lsp.

Kanggo nggayuh panjaluk sing dhuwur lan standar instrumen militer sing dhuwur, mesin Militer CNC Mesin Bagian Paling Dhuwur online, teknik pangolahan canggih lan piranti canggih kanggo njamin efisiensi, presisi tinggi, toleransi sing ketat, umur layanan sing dawa, lan kinerja produk sing luar biasa.


Muga-muga bisa duwe kesempatan dadi pemasok suku cadang mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

PROSES PRODUKSI
1. Diskusi Proses Produksi
2. Materi Tuku
3. Inspeksi Bahan
4. Baiting
5. Lebokake Mesin
6.CNC Nguripake
7. Mesin CNN
8. Proses Input Quanlity Contral
9. Reresik Ultrasonik
10. Kontrol Quanlity Akhir
11. Paket
12. Pangiriman

SISTEM KONTRAL MUTU

Precision machining, about quality control, our inspection instruments include stereomicroscope, high precision 2.5 dimensional optical measuring instrument, precision secondary optical projector, height meter, stereomicroscope, Rockwell hardness tester, lever micrometer, screw plug gauge, measuring block, etc.At the same time, we have professional inspectors for the first inspection of each workpiece to strictly control, to ensure that all Poros Panjang Motor Listrik of the size, accuracy to meet the requirements of the drawings.And after the completion of the production of final inspection and provide qualified product inspection repor


2. Poros Panjang Motor Listrik Parameter (Specification)


Jeneng Barang Customised CNC ngowahi poros dawa 304 mesin listrik motor listrik 
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. We have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Poros Panjang Motor Listrik.

4. Peralatan


we have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Poros Panjang Motor Listrik.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan.



5. Poros Panjang Motor Listrik Qualification



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing of Poros Panjang Motor Listrik:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Poros Panjang Motor Listrik, Cina, Disesuaikan, Digawe ing China, Pabrikan, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.