{tembung kunci} Pabrikan

Winsolid minangka salah sawijining pabrikan China CNC Turning Parts sing disertifikasi ISO9001. Kita spesialis ing layanan mesin CNC presisi tinggi.

Luwih saka 10 taun, winolid nyedhiyakake komponen mesin presisi kanggo pirang-pirang industri kayata Medis, DC Motor, Suspensi Auto, Energi Hijau lan Hidrasi.

Winsolid duwe luwih saka 50 pusat mesin CNC Jepang kalebu Mazak, Fanuc, Citizen lan Brother. Kita bisa nyedhiyakake Bagian Pabrik CNC, Bagian Turning CNC, puteran pabrik kompleks, lan proses mesin 5 sumbu.

Ing layanan omah: ngowahi CNC, panggilingan CNC, panggilingan 4 sumbu lan penggilingan 5 sumbu
Layanan outsourcing: Polesan, pasir bledosan, perawatan panas, anodisasi, plating listrik, laser cutting, laser marking, investasi investasi, lsp.
Bahan: baja, stainless steel, aluminium, tembaga, kuningan, tembaga, POM, lsp
    
Winsolid saiki nggawe Bagian Turning CNC saka baja, paduan aluminium, stainless steel, tembaga lan Delrin kanthi perangan wiwit 2mm nganti 300mm kanthi diameter.
Kita makarya banget karo subkontraktor sing disetujoni, kanggo nyedhiyakake bagean lengkap karo proses anodisasi, elektroplating, lapisan bubuk lan proses e-polishing.
Winsolid bisa dadi siji produsen suku cadang CNC Turning Parts ing produk mesin.
Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ndhukung sampeyan wiwit awal R&D prototipe nganti produksi massal pungkasan, ngarep-arep dadi mitra sing bisa dipercaya.

View as  
 
  • Custom Precision CNC Lathe Service Turning Parts Drawing Machined Metal Aluminium Kuningan Precision Stainless Steel CNC Turning Parts. Kita duwe spesialisasi kanggo nguripake CNC, panggilingan CNC, panggilingan 4 sumbu, bagean panggilingan 5 sumbu lan Bagian Turning CNC Steel Baja presisi.

  • Ing wektu sing padha, kita duwe inspektur profesional kanggo inspeksi pisanan saben workpiece kanggo ngontrol kanthi ketat, kanggo mesthekake kabeh ukuran Water Spout kanthi ukuran, akurasi kanggo memenuhi persyaratan gambar. Lan sawise rampung produksi final pengawasan lan menehi laporan pamriksa produk sing mumpuni.

  • Mesin Baja Penggilingan CNC Steel Baja Serat Optik CNC Turning Fiber Optical Part. Kita bisa nyuplai sheet metal, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating sesuai karo kebutuhan para pelanggan

  • Pemprosesan Plastik Teknik Wih Bahan PTFE Apik, bagean plastik khusus PTFE bagean mesin cetakan. Kita bisa ngasilake bagean mesin khusus PTFE umume adhedhasar gambar sampeyan.

  • Teknologi Maju Bagian Mesin Turning Precision Bearing CNCâ € ‹
    * Mesin panggilingan kualitas tinggi lan akurasi lan mesin kombinasi puter (saka Jepang utawa Swiss)
    * Bisa ngolah macem-macem proses kanthi clamping bagean ing mesin.
    * Produktivitas dhuwur, lan nambah akurasi mesin, nyepetake wektu siklus produksi.

  • Bagian Turning CNC Akurasi sing Disesuaikan, OEM Lathe Part, komponen mesin presisi cnc, distributor mesin mesin cnc, pabrikan mesin mesin presisi, pemasok mesin cnc presisi, bagean Mesin CNC, Pengolahan Lathe CNC, Bagian Turning CNC, bagian turing CNC

 12345...6 
{kata kunci} digawe ing China lan bisa disesuaikan saka Winsolid. Minangka salah sawijining pemasok {kata kunci} pabrik lan pemasok kata kunci China, pabrik saiki nggawe bagean saka baja, paduan aluminium, stainless steel, tembaga lan Delrin kanthi bagean-bagean saka 2mm nganti 300mm diameteripun. Kita nampi telpon lan email, lan ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.