Bagian Pabrik Pengilangan CNC kanggo Komunikasi 5g
  • Air ProBagian Pabrik Pengilangan CNC kanggo Komunikasi 5g
  • Air ProBagian Pabrik Pengilangan CNC kanggo Komunikasi 5g

Bagian Pabrik Pengilangan CNC kanggo Komunikasi 5g

Bagian Miling CNC Miling lan Bagian Mesin kanggo Aluminium 7075/6061-T6 / Stainless / Carbon / CNC Milling Turning kanggo Komunikasi 5g. Kabeh bagean mesin mesin digawe kanthi gambar utawa sampel pelanggan, ora ana stok. Yen sampeyan duwe mesin CNC bagean sing bakal digawe, aja bebas ngirim gambar / conto menyang kita kapan wae liwat email.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Bagian Pabrik Pengilangan CNC kanggo Komunikasi 5g


1. Bagian Pabrik Pengilangan CNC kanggo Komunikasi 5g Introduction


Bagian Miling CNC lan Bagian Mesin kanggo Aluminium 7075/6061-T6 / Tahan Karat / Karbon /Bagian Pabrik Pengilangan CNC kanggo Komunikasi 5g

Kabeh bagean mesin CNC digawe khusus miturut gambar utawa sampel pelanggan, ora ana stok. Yen sampeyan duwe bagean mesin CNC sing digawe, aja bebas ngirim gambar / conto menyang kita kapan wae liwat email.


2. Bagian Pabrik Pengilangan CNC kanggo Komunikasi 5g Parameter (Specification)


Jeneng Barang Bagian Miling CNC lan Bagian Mesin kanggo Aluminium 7075/6061-T6 / Tahan Karat / Karbon /Plastik kanggo Komunikasi 5gBagian Pabrik Pengilangan CNC kanggo Komunikasi 5g
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. we have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Bagian Pabrik Pengilangan CNC kanggo Komunikasi 5g.

4. Peralatan


Kita duwe 50 mesin total, kalebu putaran CNC, panggilingan lanBagian Pabrik Pengilangan CNC kanggo Komunikasi 5g.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5. Kualifikasi Produk sakaBagian Pabrik Pengilangan CNC kanggo Komunikasi 5g



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Pengepakan SakaBagian Pabrik Pengilangan CNC kanggo Komunikasi 5g:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C




Panas Tags: Bagian Pengilangan Pengilangan CNC kanggo Komunikasi 5g, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.