{tembung kunci} Pabrikan

Winsolid minangka salah sawijining pabrikan Pabrik Pengilangan CNC China sing disertifikasi ISO9001. Kita spesialis ing layanan mesin CNC presisi tinggi.

Luwih saka 10 taun, winolid nyedhiyakake komponen mesin presisi kanggo pirang-pirang industri kayata Medis, DC Motor, Suspensi Auto, Energi Hijau lan Hidrasi.

Winsolid duwe luwih saka 50 pusat mesin CNC Jepang kalebu Mazak, Fanuc, Citizen lan Brother. Kita bisa nyedhiyakake Bagian Pabrik CNC, Bagian Turning CNC, puteran pabrik kompleks, lan proses mesin 5 sumbu.

Ing layanan omah: ngowahi CNC, panggilingan CNC, panggilingan 4 sumbu lan penggilingan 5 sumbu
Layanan outsourcing: Polesan, pasir bledosan, perawatan panas, anodisasi, plating listrik, laser cutting, laser marking, investasi investasi, lsp.
Bahan: baja, stainless steel, aluminium, tembaga, kuningan, tembaga, POM, lsp
    
Winsolid saiki nggawe Bagian Pabrik CNC saka baja, paduan aluminium, stainless steel, tembaga lan Delrin kanthi perangan wiwit 2mm nganti 300mm kanthi diameter.
Kita makarya banget karo subkontraktor sing disetujoni, kanggo nyedhiyakake bagean lengkap karo proses anodisasi, elektroplating, lapisan bubuk lan proses e-polishing.
Winsolid bisa dadi salah sawijining pabrikan CNC Milling Parts kanggo produk mesin.
Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ndhukung sampeyan wiwit awal R&D prototipe nganti produksi massal pungkasan, ngarep-arep dadi mitra sing bisa dipercaya.

View as  
 
  • OEM Disesuaikan Aluminium Die Casting Motor Listrik Perumahan Aluminium Listrik Motor Suku Cadang Mobil / Suku Cadang Mobil / Motor / Pompa / Mesin / Sepeda Motor / Mesin Bordir

  • Bagian Mesin Katup Aluminium Mesin Mesin Bagian Pabrik CNC
    Pabrik warna ISO9001 pabrik mesin panggilingan CNC anodized mesin 6061 aluminium.
    Kita pabrik ISO9001 sing dununge ing kutha SHENZHEN, China, khusus nggawe bagean mesin cnc, bagean muter cnc, bagean penggilingan cnc, bagean aluminium cnc, bagean baja tahan karat, bagean baja, bagian kuningan, bagian plastik, suku cadang mesin kanggo 10 taun .

  • OEM Precision CNC Milling Machining Aluminium Black Anodized CNC Machined Agriculture Drone Parts Spare Parts
    Sepeda Otomatis / Optik lan Optoelektronik / Otomotif / Otomatis

  • Layanan Mesin Cnc Quantity Volume Rendah / Bagian Mesin Motorsport CNC / Mesin Penggilingan Aluminium CNC / Mesin Mesin CNC / Bagian Logam Gawe / Fastener / Aksesoris Motor lan Motor, Alat Hardware, Aksesoris Mesin, Mesin Khusus.

  • Pemimpin manufaktur rincian lan komponen kompleks kanggo industri aerospace, shbury nyedhiyakake mesin aerospace logam mesin CNC. Sawetara proses ing omah, kalebu puteran CNC presisi, panggilingan CNC, pemetaan, Mesin Sparepart Mesin Precision lan grinding OD digabungake kanggo nggawe bagean cnc.

  • WinSolid Precision Machining Co., Ltd Lulus ISO9001: 2015, mitra profesional desain mesin bagian lan manufaktur. Fokus pasar kita yaiku nyuplai solusi mesin profesional kanggo Otomatisasi Industri, Sistem Kontrol Daya, sistem Tel-komunikasi, Komputer, Suku Cadang Mesin Mesin Precision CNC, Otomatis lan perangkat keras, elektronik konsumen, lsp. Kita ana ing bisnis mesin luwih saka 10 taun.

 12345...7 
{kata kunci} digawe ing China lan bisa disesuaikan saka Winsolid. Minangka salah sawijining pemasok {kata kunci} pabrik lan pemasok kata kunci China, pabrik saiki nggawe bagean saka baja, paduan aluminium, stainless steel, tembaga lan Delrin kanthi bagean-bagean saka 2mm nganti 300mm diameteripun. Kita nampi telpon lan email, lan ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan kanthi tulus.