Piranti Medis Mesin CNC

Piranti Medis Mesin CNC

Layanan alat-alat presisi aluminium Machines aluminium presisi tinggi kanggo piranti medis.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Piranti Medis Mesin CNC

1.Piranti Medis Mesin CNCPambuka


Layanan teknis mesin cnc aluminium presisi komponen tinggi kanggo piranti medis.

2. Piranti Medis Mesin CNCParameter (Specification)


Jeneng Barang Layanan teknis mesin cnc aluminium presisi komponen tinggi kanggo piranti medis.
Jaminan Kualitas ISO9001.2008. Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, terukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, nganggo EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Mesin presisi Winsolid Co., Ltd minangka pabrikan mesin mesin bersertifikat ISO 9001: 2015 ing Shenzhen, China kanthi pengalaman luwih saka 10 taun. Kita wis nyuplai komponen mesin CNC kanggo elektronik, medis, motor DC, suspensi otomatis, energi ijo lan pasar hidrolik wiwit taun 2006, kita duwe spesialisasi kanggo nguripake CNC, panggilingan CNC, panggilingan 4-poros, bagean panggilingan 5-poros lan Mesin CNC Piranti Medhis.

4. Peralatan


kita duwe 50 mesin total, kalebu Piranti Medis putaran, panggilingan lan Alat Mesin Machines CNC.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan.



5. Kualifikasi Alat Medis Mesin CNC



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Paket Piranti Medis Mesin CNC:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Piranti Medis Mesin CNC, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Produsen, Suplier, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.