Produk Nozel Elektronik Mesin CNC
  • Air ProProduk Nozel Elektronik Mesin CNC
  • Air ProProduk Nozel Elektronik Mesin CNC
  • Air ProProduk Nozel Elektronik Mesin CNC
  • Air ProProduk Nozel Elektronik Mesin CNC
  • Air ProProduk Nozel Elektronik Mesin CNC

Produk Nozel Elektronik Mesin CNC

Produk Nozel Elektronik Mesin Custom.
Muga-muga bisa duwe kesempatan dadi pemasok suku cadang mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Produk Nozel Elektronik Mesin CNC

1.Produk Nozel Elektronik Mesin CNC Pambuka


Pabrik komponen mesin aluminium CNC khusus

Muga-muga bisa duwe kesempatan dadi pemasok suku cadang mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

PROSES PRODUKSI
1. Diskusi Proses Produksi
2. Materi Tuku
3. Inspeksi Bahan
4. Baiting
5. Lebokake Mesin
6.CNC Nguripake
7. Mesin CNN
8. Proses Input Quanlity Contral
9. Reresik Ultrasonik
10. Kontrol Quanlity Akhir
11. Paket
12. Pangiriman

SISTEM KONTRAL MUTU

Precision machining, about quality control, our inspection instruments include stereomicroscope, high precision 2.5 dimensional optical measuring instrument, precision secondary optical projector, height meter, stereomicroscope, Rockwell hardness tester, lever micrometer, screw plug gauge, measuring block, etc.At the same time, we have professional inspectors for the first inspection of each workpiece to strictly control, to ensure that all Produk Nozel Elektronik Mesin CNC of the size, accuracy to meet the requirements of the drawings.And after the completion of the production of final inspection and provide qualified product inspection repor


2. Produk Nozel Elektronik Mesin CNC Parameter (Specification)


Jeneng Barang Pabrik komponen mesin aluminium CNC khusus 
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. We have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Produk Nozel Elektronik Mesin CNC.

4. Peralatan


we have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Produk Nozel Elektronik Mesin CNC.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan.



5. Produk Nozel Elektronik Mesin CNC Qualification



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing of Produk Nozel Elektronik Mesin CNC:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Produk Nozel Elektronik Machining CNC, China, Customized, Made In China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.