Bagian Katup Aluminium Machining CNC
  • Air ProBagian Katup Aluminium Machining CNC

Bagian Katup Aluminium Machining CNC

Bagian Mesin Katup Aluminium Mesin Mesin Bagian Pabrik CNC
Pabrik warna ISO9001 pabrik mesin panggilingan CNC anodized mesin 6061 aluminium.
Kita pabrik ISO9001 sing dununge ing kutha SHENZHEN, China, khusus nggawe bagean mesin cnc, bagean muter cnc, bagean penggilingan cnc, bagean aluminium cnc, bagean baja tahan karat, bagean baja, bagian kuningan, bagian plastik, suku cadang mesin kanggo 10 taun .

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Bagian Katup Aluminium Machining CNC


1. Bagian Katup Aluminium Machining CNC Introduction


Bagian Katup Aluminium Machining CNC Machining CNC Milling Part
Pabrik warna ISO9001 pabrik mesin panggilingan CNC anodized mesin 6061 aluminium.

Kita pabrik ISO9001 sing dununge ing kutha SHENZHEN, China, khusus nggawe bagean mesin cnc, bagean muter cnc, bagean penggilingan cnc, bagean aluminium cnc, bagean baja tahan karat, bagean baja, bagian kuningan, bagian plastik, suku cadang mesin kanggo 10 taun .




2. Bagian Katup Aluminium Machining CNC Parameter (Specification)


Jeneng Barang Bagian Katup Aluminium Machining CNC Machining CNC Milling Part
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. we have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Bagian Katup Aluminium Machining CNC.

4. Peralatan


We have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Bagian Katup Aluminium Machining CNC.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5.Product Qualification of Bagian Katup Aluminium Machining CNC



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing Of Bagian Katup Aluminium Machining CNC:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C




Panas Tags: Mesin Katup Aluminium Machining CNC, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.