Bagian Mesin presisi Tinggi CNC
  • Air ProBagian Mesin presisi Tinggi CNC
  • Air ProBagian Mesin presisi Tinggi CNC
  • Air ProBagian Mesin presisi Tinggi CNC
  • Air ProBagian Mesin presisi Tinggi CNC

Bagian Mesin presisi Tinggi CNC

Mesin presisi presisi tinggi cnc, bagean mesin cnc, pusat mesin mesin China, cns baja cnc, bagean mesin presisi tinggi. Kita wis setya nambah kualitas kualitas tinggi lan layanan kualitas Mesin Bagian Precision. Tim profesional bakal ngubungi sampeyan kanthi tepat wektu sajrone 1-12 jam. Matur suwun sanget kanggo ngunjungi perusahaan kanggo kerja sama.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Bagian Mesin presisi Tinggi CNC


1. Bagian Mesin presisi Tinggi CNC Introduction


Customized precision Bagian Mesin presisi Tinggi CNC cnc turning centerChina machining service oem ss316 steel cnc high precision machining part,

1. Kita nyedhiyakake solusi inovatif kanggo layanan mesin CNC sing nantang.

2. Pusat mesin CNC presisi bisa mbaleni posisi kanthi kisaran toleransi 0,005mm.

3. Langsung pabrik ODM / OEM kanggo ngirit biaya lan wektu sampeyan.

4. Mitra sing bisa dipercaya njamin bathi sing akeh.

5. We have been committed to improving Bagian Mesin presisi Tinggi CNC quality and quality service. The professional team will contact you in time within 1-12 hours. We sincerely welcome you to visit the company for cooperation.


2. Bagian Mesin presisi Tinggi CNC Parameter (Specification)


Jeneng Barang Customized precision Bagian Mesin presisi Tinggi CNC cnc turning centerChina machining service oem ss316 steel cnc high precision machining part,
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. we have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Bagian Mesin presisi Tinggi CNC.

4. Peralatan


We have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Bagian Mesin presisi Tinggi CNC.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5.Product Qualification of Bagian Mesin presisi Tinggi CNC



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing Of Bagian Mesin presisi Tinggi CNC:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C




Panas Tags: Bagian Mesin Presisi Tinggi CNC, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.