Fittings Plumbing Kuningan
  • Air ProFittings Plumbing Kuningan
  • Air ProFittings Plumbing Kuningan

Fittings Plumbing Kuningan

Perlengkapan pipa kuningan logam hardware. Kami minangka pabrikan Cina sing disetujoni ISO 9001 kanthi udakara pabrik 3600 Ž ¡, sing spesialisasine produksi presisi panggilingan lan bagian-bagian sing diuripake sajrone 10 taun, ngimpor meh 50 mesin CNC.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Fittings Plumbing Kuningan


1.Fittings Plumbing KuninganPambuka


Perlengkapan pipa kuningan logam hardware


Aku dadi pabrikan alat mesin saka shenzhen, China.


kita minangka pabrikan Cina sing disetujoni ISO 9001 kanthi udakara pabrik 3600㎡, sing spesialisasine produksi presisi panggilingan lan pérangan ganti luwih saka 10 taun, ngimpor meh 50 mesin CNC.


Muga-muga bisa duwe kesempatan dadi pemasok suku cadang mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.


2. Parameter Fitting Plumbing Brass (Spesifikasi)


Jeneng Barang Perlengkapan pipa kuningan logam hardware
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Mesin presisi Winsolid Co., Ltd minangka pabrikan mesin mesin bersertifikat ISO 9001: 2015 ing Shenzhen, China kanthi pengalaman luwih saka 10 taun. Kita wis nyuplai komponen mesin CNC kanggo elektronik, medis, motor DC, suspensi otomatis, energi ijo lan pasar hidrolik wiwit taun 2006, kita duwe spesialisasi kanggo nguripake CNC, panggilingan CNC, panggilingan 4-poros, bagian panggilingan sumbu 5 lan Plumbing Kuningan Fittings.

4. Peralatan


Kita duwe 50 mesin total, kalebu CNC Turning, Milling and Brass Plumbing Fittings.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5. Kualifikasi Fitting Plumbing Brass



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Kemasan Plumbing Fittings Kuningan:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Fittings Plumbing Kuningan, China, Customized, Made In China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.