Bagéan Mesin Kapal
  • Air ProBagéan Mesin Kapal
  • Air ProBagéan Mesin Kapal
  • Air ProBagéan Mesin Kapal

Bagéan Mesin Kapal

Mesin Jahit Bagian Mesin Precision High Bike Motor Boat Engine Mesin Produk Mesin Produsen ISO9001 Produsen. Kami njamin kualitas paling dhuwur kanthi nggunakake mung bahan baku sing paling dhuwur lan tundhuk kabeh produk menyang Sistem Kontrol Kualitas sing ketat.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Bagéan Mesin Kapal

1. Bagéan Mesin Kapal Introduction


Sewing High Precision Machined Parts Electric Bike Motor Bagéan Mesin Kapal Products Machinery ISO9001 Manufacturer Customized.

Suku cadhangan Pesawat Cnc Precision Pesawat Bagian Mesin Motor

Kita njamin kualitas paling dhuwur kanthi nggunakake mung bahan baku sing paling dhuwur lan kanthi tundhuk kabeh produk menyang Sistem Kontrol Kualitas sing ketat. Kontrol kualitas proses produksi skala gedhe dikonfirmasi kanthi standar ISO9001: 2008.

Kita minangka pabrik sing wis spesialis ing mesin cnc & pabrikan otomatis luwih saka 10 taun.


2. Bagéan Mesin Kapal Parameter (Specification)


Jeneng Barang Sewing High Precision Machined Parts Electric Bike Motor Bagéan Mesin Kapal Products Machinery ISO9001 Manufacturer Customized.
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0,003MM
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. We have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Bagéan Mesin Kapal.

4. Peralatan


We have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Bagéan Mesin Kapal.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5.Product Qualification of Bagéan Mesin Kapal 



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing of Bagéan Mesin Kapal:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Bagian Mesin Kapal, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Pabrikan, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.