Pangolahan Bagian Peralatan Otomatis
  • Air ProPangolahan Bagian Peralatan Otomatis
  • Air ProPangolahan Bagian Peralatan Otomatis
  • Air ProPangolahan Bagian Peralatan Otomatis
  • Air ProPangolahan Bagian Peralatan Otomatis

Pangolahan Bagian Peralatan Otomatis

Peralatan Otomatisasi rumit, lan bisa nggawe utawa ngrusak aplikasi sampeyan. Amarga iku, penting banget sampeyan nggarap perusahaan manufaktur komponen peralatan otomasi sing ngerti kabutuhan sampeyan lan dilengkapi supaya sampeyan bisa dadi mesin sing disesuaikan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Pangolahan Bagian Peralatan Otomatis


1. Pangolahan Bagian Peralatan Otomatis Introduction


Peralatan Otomatisasi rumit, lan bisa nggawe utawa ngrusak aplikasi sampeyan. Amarga iku, penting banget yen sampeyan nggarap perusahaan pabrik pangolahan peralatan otomasi sing ngerti kabutuhan sampeyan lan dilengkapi supaya sampeyan bisa dadi mesin sing disesuaikan.

Ora mung iku, nanging sampeyan kudu kerja bareng karo perusahaan sing gelem ngasilake solusi otomatisasi khusus sing berkualitas ora ketompo anggaran sampeyan. Temokake pemasok kaya iki kanthi mriksa dhaptar sing wis didaftar ing kaca iki.

Sampeyan bakal nemokake informasi, lengkap karo profil perusahaan, diselehake ing antarane potongan-potongan informasi kasebut. Nalika sampeyan ngawasi layanane, pikirake kebutuhan sampeyan dadi prioritas utama.

Pilih telu utawa papat sing sampeyan yakin bisa memenuhi syarat kasebut kanthi luwih becik, banjur tekan saben wong kanggo ngrembug babagan kasebut. Sawise rampung, bandingake lan kontrasake obrolan sampeyan. Sapa sing bisa nggarap anggaran lan ngirim solusi kanthi tepat wektu?

Sapa sing bisa ngasilake produk sampeyan kanthi standar keamanan lan kualitas sing sampeyan butuhake? Sapa sing bisa lan bakal nindakake kabeh sing dibutuhake? Goleki perusahaan sing ana ing endi.



2. Pangolahan Bagian Peralatan Otomatis Parameter (Specification)


Jeneng Barang Pangolahan Bagian Peralatan Otomatis
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. we have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Pangolahan Bagian Peralatan Otomatis.

4. Peralatan


We have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Pangolahan Bagian Peralatan Otomatis.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5.Product Qualification of Pangolahan Bagian Peralatan Otomatis



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing Of Pangolahan Bagian Peralatan Otomatis

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C




Panas Tags: Pemprosesan Peralatan Otomatisasi, Cina, Disesuaikan, Digawe ing China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.