Bagian Mesin Pena Tato Aluminium
  • Air ProBagian Mesin Pena Tato Aluminium
  • Air ProBagian Mesin Pena Tato Aluminium
  • Air ProBagian Mesin Pena Tato Aluminium
  • Air ProBagian Mesin Pena Tato Aluminium
  • Air ProBagian Mesin Pena Tato Aluminium
  • Air ProBagian Mesin Pena Tato Aluminium

Bagian Mesin Pena Tato Aluminium

Bagian Mesin Pena Tato Aluminium Khusus, Mesin Mesin Aluminium Customized CNC, bagean mesin pena tato. Mesin / Turning CNNC lan Bagian Pengilangan / CNC / OEM.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Bagian Mesin Pena Tato Aluminium


1. Bagian Mesin Pena Tato AluminiumPin Introduction


Custom Bagian Mesin Pena Tato Aluminium, Customized Aluminum housing CNC Machining , tattoo pen machine parts .CNC Machining/Turning and Milling/CNC Turning/OEM Parts.

Perusahaan kita duwe mesin CNC gedhe, mesin CNC sumbu lima, mesin gabungan putar & panggilingan, mesin ukir, mesin mekar, mesin laser, lan peralatan uji coba. Sanalika, proses produksi, standar inspeksi kualitas kanggo saben prosedur kerja lan standar detail paket pengiriman wis dirumusake kanthi ketat, supaya bisa nyedhiyakake layanan sing apik, cepet lan apik kanggo saben pelanggan.

Sugeng rawuh pelanggan saka saindenging jagad menyang perusahaan kanggo negosiasi bisnis


2. Parameter Mesin Pena Tato Aluminium (Spesifikasi)


Jeneng Barang Custom Bagian Mesin Pena Tato Aluminium, Customized Aluminum housing CNC Machining , tattoo pen machine parts .CNC Machining/Turning and Milling/CNC Turning/OEM Parts.
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Mesin presisi Winsolid Co., Ltd minangka pabrikan mesin mesin bersertifikat ISO 9001: 2015 ing Shenzhen, China kanthi pengalaman luwih saka 10 taun. Kita wis nyuplai komponen mesin CNC kanggo elektronik, medis, motor DC, suspensi otomatis, energi ijo lan pasar hidrolik wiwit taun 2006, kita duwe spesialisasi kanggo muter CNC, panggilingan CNC, panggilingan 4-poros, bagian panggilingan 5-poros lan Tato Aluminium Bagian Mesin Pena.

4. Peralatan


Kita duwe 50 mesin total, kalebu bagean Mesin Pusing, panggilingan, lan Aluminium Tattoo Pen.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5. Kualifikasi Produk Bagian Mesin Pena Tato Aluminium



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Paket Bagian Mesin Pena Tato Aluminium:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Bagian Mesin Pena Tato Aluminium, Cina, Disesuaikan, Digawe ing China, Pabrikan, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.