Plat Plating Diving Aluminium
  • Air ProPlat Plating Diving Aluminium
  • Air ProPlat Plating Diving Aluminium
  • Air ProPlat Plating Diving Aluminium
  • Air ProPlat Plating Diving Aluminium

Plat Plating Diving Aluminium

Layanan Mesin Aluminium Profesional Kustom warna ireng Anodisasi Penggilingan CNC Pengeboran Plasma Diving Piring.
Layanan mesin CNC nyedhiyakake solusi pabrikan sing penting kanggo bagean militer CNC saka macem-macem peralatan militer lan pertahanan, kayata peralatan tentara, peralatan angkatan laut, pesawat militer, kendaraan militer, ordnance.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Plat Plating Diving Aluminium

1.Plat Plating Diving Aluminium Pambuka


Professional Aluminum Machining Service Custom black Color Anodized CNC Milling Drilling Plat Plating Diving Aluminium


Layanan mesin CNC nyedhiyakake solusi manufaktur sing penting kanggo bagean militer CNC saka macem-macem peralatan militer lan pertahanan, kayata peralatan tentara, peralatan angkatan laut, pesawat militer, kendaraan militer, kapal perang, kapal & kapal selam, peralatan angkatan udara, peralatan korps laut, penjaga pantai peralatan, gaman lsp.

Kanggo nggayuh panjaluk sing dhuwur lan standar instrumen militer sing dhuwur, mesin Militer CNC Mesin Bagian Paling Dhuwur online, teknik pangolahan canggih lan piranti canggih kanggo njamin efisiensi, presisi tinggi, toleransi sing ketat, umur layanan sing dawa, lan kinerja produk sing luar biasa.

Muga-muga bisa duwe kesempatan dadi pemasok suku cadang mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

PROSES PRODUKSI
1. Diskusi Proses Produksi
2. Materi Tuku
3. Inspeksi Bahan
4. Baiting
5. Lebokake Mesin
6.CNC Nguripake
7. Mesin CNN
8. Proses Input Quanlity Contral
9. Reresik Ultrasonik
10. Kontrol Quanlity Akhir
11. Paket
12. Pangiriman

SISTEM KONTRAL MUTU

Mesin presisi, babagan kontrol kualitas, instrumen inspeksi kalebu stereomicroscope, alat ukur optik 2,5 dimensi presisi tinggi, proyektor optik sekunder presisi, meter tinggi, stereomicroscope, tester kekerasan Rockwell, mikrometer pengungkit, alat pengukur sekrup, blok pengukuran, lsp. wektu, kita duwe inspektur profesional kanggo pamriksa pisanan saben workpiece kanggo ngontrol kanthi ketat, kanggo mesthekake yen kabeh bagean mesin ukuran, akurasi kanggo memenuhi persyaratan gambar. Lan sawise rampung produksi inspeksi pungkasan lan nyedhiyakake kualifikasi repor inspeksi produk


2.Plat Plating Diving Aluminium Parameter (Specification)


Jeneng Barang Professional Aluminum Machining Service Custom black Color Anodized CNC Milling Drilling Plat Plating Diving Aluminium
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. We have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Plat Plating Diving Aluminium.

4. Peralatan


we have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Plat Plating Diving Aluminium.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan.



5.Plat Plating Diving Aluminium Qualification



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing of Plat Plating Diving Aluminium:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Plat Plating Diving Aluminium, China, Disesuaikan, Digawe ing China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.