Suku Cadang Aluminium 7075 Airsoft
  • Air ProSuku Cadang Aluminium 7075 Airsoft
  • Air ProSuku Cadang Aluminium 7075 Airsoft
  • Air ProSuku Cadang Aluminium 7075 Airsoft
  • Air ProSuku Cadang Aluminium 7075 Airsoft

Suku Cadang Aluminium 7075 Airsoft

Suku cadang mesin presisi CNC 7075 airsoft. Kita minangka organisasi bersertifikat ISO 9001: 2015, setya nyedhiyakake pelanggan kanthi produk berkualitas kanthi konsisten.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Suku Cadang Aluminium 7075 Airsoft


1.Suku Cadang Aluminium 7075 Airsoft Pambuka


Aluminium mesin presisi aluminium 7075 suku cadang airsoft

Kita duwe tim rekayasa sing berpengalaman karo sistem mutu ISO 9001: 2015 sing cukup adaptasi kanggo nyedhiyakake prototipe siji-sijine nganti produksi kanthi volume. Â € œPerencanaan lan Ngira Timâ € bisa ngevaluasi lan menehi rega kabeh kabutuhan kanthi cepet
Kita nawakake layanan panggilingan CNC lengkap kanggo mesin ing macem-macem bagean. Pusat penggilingan CNC dilengkapi peralatan peralatan paling anyar lan dioperasikake dening sawetara mesin sing duwe pengalaman, saéngga bisa ngasilake bagean sing cocog banget karo syarat lan spesifikasi desain pelanggan.
- Mesin panggilingan CNC kita duwe macem-macem amplop lan perjalanan sing bisa digunakake, saengga bisa nangani macem-macem proyek mesin.
- Kita duwe pengalaman nggarap macem-macem bahan, kalebu baja, aluminium, kuningan, titanium lan plastik.
- Kita bisa ngatasi mlaku prototipe cendhak lan produksi kanthi volume dhuwur.
- Kita minangka organisasi bersertifikat ISO 9001: 2015, kanthi komitmen kanggo nyedhiyakake produk berkualitas kanthi konsisten marang para pelanggan.
- Kita luwih njamin kualitas kanthi nggunakake peralatan inspeksi paling canggih.


2.Suku Cadang Aluminium 7075 Airsoft Parameter (Specification)


Jeneng Barang Aluminium mesin presisi aluminium 7075 suku cadang airsoft
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. We have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Suku Cadang Aluminium 7075 Airsoft.

4. Peralatan


We have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Suku Cadang Aluminium 7075 Airsoft.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5.Suku Cadang Aluminium 7075 Airsoft Qualification



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing of Suku Cadang Aluminium 7075 Airsoft:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Aluminium 7075 Suku Cadang Airsoft, Tiongkok, Disesuaikan, Digawe ing China, Pabrikan, Suplier, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.