Adaptor Clamp Mount sing bisa disetel
  • Air ProAdaptor Clamp Mount sing bisa disetel
  • Air ProAdaptor Clamp Mount sing bisa disetel
  • Air ProAdaptor Clamp Mount sing bisa disetel
  • Air ProAdaptor Clamp Mount sing bisa disetel
  • Air ProAdaptor Clamp Mount sing bisa disetel
  • Air ProAdaptor Clamp Mount sing bisa disetel

Adaptor Clamp Mount sing bisa disetel

Bangkit stek sepeda motor CNC khusus bisa dipasang adaptor penjepit sing dipasang. Muga-muga bisa dadi pemasok komponen mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Adaptor Clamp Mount sing bisa disetel


1.Product Introduction Of Adaptor Clamp Mount sing bisa disetel


Bangkit stek sepeda motor CNC khusus bisa dipasang adaptor clamp mount.
Muga-muga bisa duwe kesempatan dadi pemasok suku cadang mesin. Kirimake gambar sampeyan, kutipan kami bakal dikirim maneh, ngarepake keprungu saka sampeyan.

PROSES PRODUKSI
1. Diskusi Proses Produksi
2. Materi Tuku
3. Inspeksi Bahan
4. Baiting
5. Lebokake Mesin
6.CNC Nguripake
7. Mesin CNN
8. Proses Input Quanlity Contral
9. Reresik Ultrasonik
10. Kontrol Quanlity Akhir
11. Paket
12. Pangiriman

SISTEM KONTRAL MUTU

Mesin presisi, babagan kontrol kualitas, instrumen inspeksi kalebu stereomicroscope, alat ukur optik 2,5 dimensi presisi tinggi, proyektor optik sekunder presisi, meter tinggi, stereomicroscope, tester kekerasan Rockwell, mikrometer pengungkit, alat pengukur sekrup, blok pengukuran, lsp. wektu, kita duwe inspektur profesional kanggo pamriksa pisanan saben workpiece kanggo ngontrol kanthi ketat, kanggo mesthekake yen kabeh bagean mesin ukuran, akurasi kanggo memenuhi persyaratan gambar. Lan sawise rampung produksi inspeksi pungkasan lan nyedhiyakake kualifikasi repor inspeksi produk


2.Adaptor Clamp Mount sing bisa disetel Parameter (Specification)


Jeneng Barang Bangkit stek sepeda motor CNC khusus bisa dipasang adaptor clamp mount.
Jaminan Kualitas ISO9001.2008.Sertifikasi
Peralatan Mesin MAZAK, FANUC, BROTHER, CITIZEN, TSUGAMI lan CMM MICROSCROPE, PROJECTOR, lsp.
Materi Paduan Aluminium 5052 / 6O61 / 6063/2017/7075 / lsp
Paduan Kuningan 3602/2604 / H59 / H62 / lsp
Paduan Baja tahan karat 303/304/316/412 / lsp
Paduan Baja Baja Karbon / Baja Die / lsp
Bahan Khusus Liyane Lucite / Nylon / Bakelite / lsp
Tianium Kelas 1-4 Kelas 5 Kelas 9
Tembaga  
Kuningan 260.C360
Gangsa C932
Serat Karbon  
Plastik PTFE / Acetal / PEEK / Polystyrene / Nylon / ABS / PVC / Acrylic / G-10 Fiberglass Garolite
Kita ngatasi macem-macem jinis bahan liyane. Hubungi kami yen bahan sing dibutuhake ora didhaptar ing ndhuwur.
Perawatan lumahing Dicelap Sandblasted Anodized. Dilapisi krom, dilapisi seng, dilapisi nikel, diukir, dilapisi PVD, Silkscreen, nutupi bubuk
Gambar Ditampa Sold Works, Pro / Engineer (STEP.IGS), AUTOCAD (DXF. DWG). PDF STL
Pengepakan 1. Kanthi kertas putih, kanthi EPE (katun mutiara). 2. Kanggo dikemas ing karton 3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.
Ngirim UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan
Toleransi +/- 0005mm
Kapabilitas proses Kita bisa nyuplai lembaran logam, mesin bagian mekanis, perawatan permukaan kayata anodisasi lan plating miturut syarat para pelanggan
Basa Layanan Inggris lan Cina
Range sing bisa dilayani Komponen digunakake ing mobil bermotor lan motor bermutu tinggi. Mesin cetak 3D. Instrumentasi, instrumen medis Peralatan automaton, audio Lanjut, lsp
Ekspor menyang Jepang, Amerika, Kanada, Inggris lan Belgia Jerman Rusia. Prancis, Italia, lan kabeh negara
Wektu Utama 1-2 minggu kanggo conto, 3-4 minggu kanggo produksi massal






3. Perusahaan


Winsolid precision machining Co.,Ltd is an ISO 9001:2015 certified CNC machined parts manufacturer in Shenzhen, China with experience of more than 10 years. we have been supplying the CNC machined parts for electronics, medical ,DC motor, auto suspension, green energy and hydralic markets since 2006,We are specializing in CNC turning, CNC milling,4-axis milling, 5-axis milling parts and Adaptor Clamp Mount sing bisa disetel.

4. Peralatan


we have totally 50 machines,including CNC turning,milling and Adaptor Clamp Mount sing bisa disetel.

Kanthi mesin kasebut, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngatur bagean miturut gambar pelanggan



5.Product Qualification of Adaptor Clamp Mount sing bisa disetel



6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis


Packing of Adaptor Clamp Mount sing bisa disetel:

1. Kanthi kertas putih, nganggo paket EPE (mutiara-katun).
2. Kanggo dikemas ing karton
3. Gunakake tape lem kanggo nutup karton.

Ngirim:UPS, DHL, FEDEX, TNT, SF Utawa miturut kabutuhan pelanggan

Ketentuan Pembayaran:Jaminan Dagang, TT / Paypal / West Union / L / C



Panas Tags: Adaptor Clamp Mount sing bisa disetel, China, Customized, Made In China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.