• Piranti
  • Penggilingan CNC
  • Nguripake CNC
  • Pengawasan

WinSolid Precision Machining Co., Ltd minangka produsen sertifikasi ISO9001 ing China. Kita duwe spesialisasi ing layanan mesin CNC presisi tinggi.

Luwih saka 10 taun, Winsolid nyedhiyakake komponen mesin presisi kanggo pirang-pirang industri kalebu Bagian Turning CNC, Bagian Penggilingan CNC, Sensor, Energi Hijau lan Hidropik.
Winsolid duwe luwih saka 50 pusat mesin CNC Jepang kalebu Mazak, Fanuc, Citizen lan Brother. Kita bisa nyedhiyakake puteran CNC, panggilingan CNC, puteran pabrik kompleks, lan proses mesin 5 sumbu.
Winsolid saiki nggawe bagean saka baja, paduan aluminium, baja tahan karat, tembaga lan Delrin kanthi perangan wiwit 2mm nganti 300mm kanthi diameter.

Maca liyane

Piranti Kita

Luwih saka 10 taun, WinSolid nyedhiyakake komponen mesin presisi kanggo pirang-pirang industri kalebu Bagian Turning CNC, Bagian Pengilangan CNC, Sensor, Medis, Motor DC, Suspensi Otomatis, Energi Hijau lan Hydralic.